Redactia.ro
Home » Știri » Veste tristă după nuntă. Alexandra a fost părăsită de iubit

Veste tristă după nuntă. Alexandra a fost părăsită de iubit

GALERIE FOTO (4) alexandra a fost parasita

Acum două săptămâni petrecea la nuntă, acum își plânge în pumni. Alexandra a fost părăsită de iubit, iar Gigi Becali e înnebunit să-și consoleze fiica cea mijlocie. Aparent, iubitul a lăsat-o pentru un fotomodel.

Alexandra a fost părăsită de iubit pentru un fotomodel

Dacă cea mare este fericită și căsătorită, Alexandra, fiica cea mijlocie, nu prea are noroc în dragoste. Ea a fost părăsită de iubit … pentru un fotomodel.

Alexandra a fost părăsită de iubit
Alexandra a fost părăsită de Mihnea

Aparent, Mihnea Grigoriu, cu care se iubea Alexandra, și-a îndreptat atenția spre fotomodelul Denisa Hodișan. Aceasta din urmă este o tânără cu forme apetisante, care se bucură de câteva titluri de miss. Ea are în palmares titulatura de Miss Top Model International 2016, Miss Balkana 2017, Miss Planet Fotogenie 2017 și Miss Planet 2019.

Ea e noua iubită

Gigi Becali, speră ca fiica lui să-și găsească alesul

Un familist convins, Gigi Becali speră ca și fiica lui cea mijlocie să-și găsească alesul. Acesta este tare mâhnit că relația fiicei sale cu Mihnea Grigoriu a eșuat și speră ca Alexandra să treacă rapid de eșecul amoros.

Amintim că-n urmă cu două săptămâni a fost mare petrecere în sânul familiei Becali. Fiica cea mare, Teodora, s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, printr-o ceremonie somptuoasă.

Citește și Fiica mijlocie a lui Becali, mondenă și modernă. Uite cum a fost surprinsă

Loading...