Redactia.ro
Home » Breaking News » Vești bune din partea lui Mihai Constantinescu. Artistul face progrese!

Vești bune din partea lui Mihai Constantinescu. Artistul face progrese!

Sunt patru luni de când toți fanii așteaptă vești bune din partea lui Mihai Constantinescu. Ei bine, cele mai noi informații de la spital arată un adevărat progres în cazul îndrăgitului artist.

Care e starea actuală a lui Mihai Constantinescu?

După patru luni de stat în comă, familia lui Mihai Constantinescu au parte de o veste bună. Medicii au decis, potrivit CANCAN.ro, să fie hrănit, atât prin perfuzii cum o făceau până acum, dar și printr-un tub.

Acesta va primi de acum, prin acel tub special, supe și legume pasate. Vestea e cât se poate de bună, dat fiind faptul că artistul a fost hrănit, până acum, doar cu perfuzii. Ceea ce înseamnă că starea lui s-a ameliorat.

O sursă apropiată familiei a confirmat aceste vești bune din partea lui Mihai Constantinescu

 

Mihai e încă foarte slăbit. Doctorii au văzut o evoluție și au decis să îi administreze mâncăruri ușoare printr-un tub. I se administrează supe și legume pasate prin respectivul tub, dar cu toate acestea medicii încă îl țin pe perfuzii”, a declarat o sursă apropiată familiei, în exclusivitate, pentru cancan.ro.

Totuși, medicii sunt în continuare resemnați și nu vor să ofere un diagnostic prea optimist. Familia, fanii și cei apropiați artistului încă se roagă ca Mihai Constantinescu să depășească acest hop.

Adrian Daminescu, bunul lui prieten, mărturisește că speră la un miracol

”Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a declarat Adrian Daminescu în cadrul unui interviu oferit la TV. Iar rugăciunile se pare că au fost ascultate…

Citește și Ce face și cum arată acum „Pistruiatul”

Loading...