Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO George Buhnici își cere iertare. „Iertați-mă, doamnelor!”. Ce a spus după ce a revoltat o țară întreagă

VIDEO George Buhnici își cere iertare. „Iertați-mă, doamnelor!”. Ce a spus după ce a revoltat o țară întreagă

George Buhnici își cere iertare. „Iertați-mă, doamnelor!”. Ce a spus după ce a revoltat o țară întreagă: „Da, am vorbit ca un mârlan...”

George Buhnici își cere iertare. Iată ce declarații a făcut după ce a revoltat întreaga țară când a cerut femeilor să mai dea pe la „săliță”, ca el să nu mai vadă „celulită și vergeturi” pe plajă.

George Buhnici își cere iertare. „Iertați-mă, doamnelor!”. Ce a spus după ce a revoltat o țară întreagă: „Da, am vorbit ca un mârlan…”

George Buhnici a publicat astăzi pe contul lui de Youtube un filmuleț în care își cere iertare. Îmbrăcat într-un tricou negru, nebărbierit, cu un ton grav, pare că regretă întreaga situație.

„Salutare! Aș vrea să vă spun că în urma celebrului interviu pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni, am primit acuzații și chiar amenințări din cele mai dure și mai serioase. Și m-am gândit foarte serios la ce am de făcut în perioada următoare. O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură”.

„Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă, dar asta nu scuză nimic. Probabil din dorința de a șoca și de a impresiona audiența (încă procesez tot ce s-a întâmplat și se întâmplă), dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie, am jignit categorii întregi de oameni și am obținut într-adevăr un șoc – dar acest șoc a fost în primul rând pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public”.

„Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe. Așa cum ați aflat probabil, am plătit și încă plătesc scump pentru acest episod, care a făcut atât de multe valuri pe internet și în media. Dar aici, nu voi intra în detalii”.

„Ceea ce am să fac este să îmi reconsider eu în perioada următoare prioritățile, să mă concentrez mai mult pe familie și pe lucrurile de care sunt pasionat și la care mă pricep – case sustenabile, energii regenerabile, tehnologie. N-am să dau curs invitațiilor sau ofertelor care speculează imaginea de băiat rău, bădăran și de misogin – consider că această imagine nu mă reprezintă, eu nu sunt și nu pot fi un astfel de personaj”.

„Îmi pare tare rău! Am învățat foarte multe din această situație extremă și mi-aș dori să învețe și alții din ceea ce mi s-a întâmplat mie. Sper ca această dezbatere care s-a stârnit să fie de folosit în cele din urmă tuturor. Sper să nu devină doar încă o întâmplare seacă de pe Internet, în care toată lumea s-a implicat doar la nivel de comentarii, dar nu am învățat de ajuns”.