Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Un soldat din Garda Regală a leșinat lângă catafalcul Reginei Elisabeta a II-a, în Westminster Hall

VIDEO Un soldat din Garda Regală a leșinat lângă catafalcul Reginei Elisabeta a II-a, în Westminster Hall

Un soldat din Garda Regală a leșinat lângă catafalcul Reginei Elisabeta a II-a, în Westminster Hall

A fost surprins, video, momentul când un soldat din Garda Regală a leșinat lângă catafalcul Reginei Elisabeta a II-a. Iată ce s-a întâmplat cu el și cum au reacționat cei care l-au văzut.

VIDEO Un soldat din Garda Regală a leșinat lângă catafalcul Reginei Elisabeta a II-a, în Westminster Hall

Sicriul Reginei a II-a, care a fost așezat pe catafalc, este păzit încontinuu de militari din Garda de corp a Suveranului, Divizia Gospodăriei sau Yeoman Warders din Turnul Londrei.

Încă de ieri după amiază, sute de mii de persoane în doliu stau la coadă pentru a aduce un ultim omagiu Reginei, la Westminster Hall din Londra. Negreșit, apar și incidente. Un soldat din Garda Regală s-a prăbușit în timp ce stătea de pază lângă sicriul Reginei Elisabeta a II-a. Cu câteva momente mai înainte, el coborâse de pe podium pentru a se efectua o schimbare a soldaților din gardă, în timp ce alți militari i s-au alăturat pentru a face schimbul. La scurt timp după, bărbatul și-a pierdut cunoștința și a căzut pe podeaua de piatră, sub privirile privitorilor, care stăteau la coadă pentru a-și prezenta omagiile ș care au suspinat, și au tresărit când au văzut incidentul, a scris Daily Mail.

De asemenea, transmisia în direct a fost întreruptă timp de câteva minute, în timp ce Poliția s-a grăbit să îi vină în ajutor bărbatului, au mai scris jurnaliștii de peste hotare.

Sute de mii de oameni îndoliați stau la coadă pentru a aduce un ultim omagiu monarhului după moartea sa, joi, 8 septembrie 2022, la Balmoral. Cozile se întind și pe 16 kilometri, conform presei internaționale. Înmormântarea va avea loc luni, 19 septembrie 2022.

Un soldat din Garda Regală a leșinat lângă catafalcul Reginei Elisabeta a II-a, în Westminster Hall
Foto: Daily Mail
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini