Redactia.ro
Home » Monden » Zanni, exasperat de Elena Marin. Artistul a ajuns la capătul puterilor: „M-a făcut psihic”

Zanni, exasperat de Elena Marin. Artistul a ajuns la capătul puterilor: „M-a făcut psihic”

Zanni, exasperat de Elena Marin

Zanni, exasperat de Elena Marin. În ultima perioadă, Faimoșii de la Survivor România au parte de tensiuni puternice, iar concurenții au ajuns deja la capătul puterilor. Dar acest lucru i-a făcut mult mai puternici pe Războinici, care sunt mai încrezători ca niciodată. Zanni a avut un nou conflict cu Elena.

Zanni, exasperat de Elena Marin. Artistul a ajuns la capătul puterilor: „M-a făcut psihic”

Scandalurile dintre Faimoși îi determină pe Războinici să fie mult mai încrezători și puternici pe traseu. Zannidache a avut la Consiliul de nominalizare un nou conflict cu Elena Marin, iar adversarii lor simt că tensiunile dintre aceștia devin tot mai serioase. Sorin, din echipa albaștrilor consideră că faimoșii își arată adevărată față în Consiliu, și este de părere că echipa sa trebuie să profite de acest lucru. „Când trebuie să se nominalizeze, acolo dau totul afară și își arată adevărata față. Așa că cearta lor va fi până la final și noi trebuie să profităm de chestia asta. Astăzi trebuie să câștigăm!”, a declarat Sorin.

Irisha a fost concurenta din echipa Faimoșilor nominalizată spre eliminare după ce Războinicii au câștigat primul joc pentru imunitate al săptămânii. Cu toate astea, conflictul cel mai vechi este între Zanni și Elena care pare să nu se mai termine. Artistul susține că nu mai suportă să o vadă pe dansatoare. „M-a făcut psihic, m-a terorizat fetița asta. Și mă înțeapă și mă enervează rău de tot! „,a spus artistul. Mai mult de atât, Zanni a jignit-o pe Elena într-un moment de furie: „Ești o proastă de București”.

Zanni a menționat că Jador face glume deplasate cu Elena și că aceasta îi permite: „Glume la care orice femeie cu demnitate i-ar fi dat două palme. Eu i-am spus Elenei că e o proastă de București la adresa unor vorbe pe care mi le aducea ea mie la cunoștințe. I-am spus așa pentru că mă deranjează toată atitudinea ei. Că îi ține pe toți slabi în echipa doar ca s-o propulseze pe ea în finală. Elena vrea să fiu un vagabond, să mă comport urât cu ea.”

Zanni în pericol de eliminare după ce a mâncat biscuiți

Zannidache riscă să fie eliminat de la Survivor România, după ce a recunoscut că a încălcat regulamentul competiției sportive. Acesta a spus că a furat un pachet de biscuiți de la Survivor, pe care l-a împărțit cu unii dintre colegii lui, printre care și Elena Marin. Această mărturisire îi va aduce consecințe grave, după cum a declarat și Daniel Pavel.

Nu se știe dacă Faimosul va fi eliminat sau va fi pedepsit. „Ea m-a acuzat de cumpărare după momentul cu biscuții. Să recunosc pentru cei de acasă. Când îmi e foame, dacă găsesc un pachet de biscuiți pe jos pe stradă îl iau. Am găsit un pachet de biscuiți și l-am luat.Am furat. Îmi asum. Se numește furt, că nu aveam voie. Am vrut să-l împart cu echipa. Și am văzut-o pe Elena singură pe plajă și am spus că s-ar bucură să-i dau un biscuite, doi. M-am dus la Elena, deși ceva în mine îmi spunea să nu-i dau.Și i-am spus ‘ia’. Și ea mi-a mulțumit. După ce am plecat, după o discuție cu Moro, ea a venit la mine și mi-a spus ‘nu vreau. Mă oftic că nu mi-ați dat și mie și mi-e frică că îmi puteți scoate ochi’, a recunoscut Zanni. Cu toate că știa că este interzis să facă acest lucru, Zanni a furat biscuiții și le-a dat și colegilor săi.