Redactia.ro
Home » Monden » 10 filme pe care să le vezi în august pe HBO Go și Netflix

10 filme pe care să le vezi în august pe HBO Go și Netflix

Ce gen de filme urmărești cel mai des? Ce spune despre tine filmul de acțiune, de groază sau dramă

Dacă ești amator de cinematografie și ți-ai planificat să vizionezi mai multe filme pe HBO sau Netlix în luna august, îți recomandăm 10 filme incredibile.

10 filme pe care să le vezi în august pe HBO Go și Netflix

În ultima vreme nu au mai apărut filme noi din cauza pandemiei de coronavirus, fiind interzisă orice acțiune de acest fel. Dar, cu toate astea îți recomandăm 10 filme care îți vor stârni interesul.

Cinci filme de vizionat pe Netflix

365 de zile este un film care a avut un succes incredibil. Este vorba despre o femeie care îi cade victimă unui șef mafiot, care o ține prizonieră și îi care ca într-un an să de îndrăgostească de el.

Ei bine, povestea lor de dragoste va fi plină de acțiune, entuziasm, durere dar și suspans. Acesta poate fi vizionat pe platforma Netflix.

Vechea Gardă este un alt film care provoacă curiozitate și suspans pe tot parcursul vizionării. Patru războinici nemuritori care protejează omenirea în secret de secole sunt vânați pentru puterile lor misterioase atunci când descoperă un alt nemuritor.

John Wick este un film plin de acțiune, în care fiul unui gangster îi fură mașina și-i ucide câinele. Fost asasin, John Wick atacă întreaga mafie pentru a se răzbuna. Merită vizionat!

Zeii Egiptului este un film legendar care te va introduce într-o nouă lume. Zeul Horus pierde controlul asupra Egiptului în favoarea lui Seth, așa că se aliază cu un hoț muritor pentru a salva omenirea.

Câinele, adevăratul meu prieten este un film cu adevărat emoționant. Iubitorii de animale vor fi cu siguranță impresionați de această peliculă.

Cinci filme de vizionat pe HBO Go

ROGUE ONE: A STAR WARS STORY este un film SF. O fugară curajkoasă, și un spion rebel, își adună forțele ca să fure planurile pentru Steaua Morții. Filmul te va introduce într-o lume plină de aventură epică. Merită urmărit!

Povestea incredibilă a lui Enzo este bazat pe un roman bestseller, fiind o relatare emoționantă, spusă de Enzo, un căine inteligent și spiritual.

Acesta descoperă condiția umană și înțelege că tehnicile pe pista de curse pot fi folosite pentru a naviga în călătoria prin viață.

Secrete oficiale este un alt film care te va emoționa. Acesta este bazat pe evenimente adevărate care au zguduit lumea. Pelicula spune povestea lui Katharine Gun, o specialistă britanică de la serviciile secrete a cărei slujbă implică manevrarea informațiilor confidențiale.

Lilian este un film plin de emoție care va reda câteva lacrimi pe obrajii urmăritorilor. Este vorba despre o studentă emigrantă abandonată în New York, care decide să se întoarcă în țara ei natală. Este vorba despre o dispariție lentă.

Cadoul promis spune povestea unui tată care își crește singurul copilul. Acesta vrea să-și cumpere o mașină pentru a-i face pe plac fiului său, motiv pentru care se împrumută de la prietenul lui de bani.

Dar lucrurile se vor schimba, iar bărbatul se chinuie să-și respecte promisiunea făcută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini