Redactia.ro
Home » Știri » 13 ani fără Michael Jackson. Ce se știe acum despre moartea lui

13 ani fără Michael Jackson. Ce se știe acum despre moartea lui

13 ani fără Michael Jackson. Ce se știe acum despre moartea lui

Michael Jackson a decedat în 2009, iar fanii din întreaga lume au trăit atunci un șoc și o durere greu de descris. Michael Jackson a fost iubit de foarte mulți oameni, iar asta se vede și acum. Încă se vorbește despre el, iar piesele lui sunt ascultate. Iată ce se știe acum despre moartea lui.

13 ani fără Michael Jackson. Ce se știe acum despre moartea lui

Michael Jackson a murit în urma unui stoc cardiac provenit dintr-o intoxicaţie cu propofol, un anestezic pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

La 13 ani de la moartea lui, lumea nu încetează să se întrebe care este adevărul, cât este adevăr din informațiile apărute în presă: căsnicii eșuate, probleme de sănătate și chiar acuzații de molestare și abuzuri asupra copiilor. Toate sunt amintite atunci când vine vorba de superstarul american deși este considerat „regele muzicii pop”. Un artist controversat care a lăsat lumii o moștenire valoroasă.

Când a decedat, Michael Jackson avea 50 de ani. Buzele lui erau tatuate cu roz, iar sprâncenele, cu negru, a scris presa de peste hotare, și la fel și partea din față a scalpului, care mai avea doar porțiuni mici de păr. Tatuajul de pe cap era menit să mascheze faptul că muzicianul purta în permanență o perucă.

Autopsia a mai confirmat faptul că pielea cântărețului a început să se decoloreze începând cu anii ’80 pentru că suferea de vitiligo, o boală prin care pielea se depigmentează, a spus dr Christopher Rogers în raportul autopsiei starului, conform presei internaționale.

„Era doar piele și os, părul îi căzuse”, a relatat un apropiat al său. „Erau urme de injecții pe tot corpul, era desfigurat de anii în care suferise tot felul de operații (chirurgie plastică). De fapt, era în declin terminal de ani buni”, a mai spus acesta, conform Libertatea pentru femei.

Stres, insomnie. Despre Michael Jackson s-a mai spus că avea probleme cu somnul, cu analgezicele și suferea și de tulburări alimentare, fiind chiar anorexic în momentul în care a fost găsit fără suflare. De fapt, starea lui de sănătate se deteriorase cumplit în ultimii 20 de ani de viață, au scris jurnaliștii de peste hotare. Totuși, informații despre moartea vedetei continuă să apară de la an la an, iar pentru fanii lui, în special, unele dintre ele sunt greu de acceptat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: