Redactia.ro
Home » Știri » 2023 va începe catastrofal? Predicțiile sumbre ale Babei Vanga: „Lumea s-ar putea trezi „acoperită de întuneric…”

2023 va începe catastrofal? Predicțiile sumbre ale Babei Vanga: „Lumea s-ar putea trezi „acoperită de întuneric…”

2023 va începe catastrofal? Predicțiile sumbre ale Babei Vanga

Vangeliya Pandeva Gushterova, care este cunoscută în mod obișnuit sub numele de Baba Vanga, a prezis că anul 2023 va fi sumbru, cu posibile vizite ale extratereștrilor și explozii nucleare. Iată toate detaliile!

De ce avem încredere în predicțiile Babei Vanga

Baba Vanga s-a născut în 1911 în Strumica, în Macedonia de Nord, și se crede că și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în zona Rupite din munții Kozhuh din Bulgaria. Aceasta a murit în 1996, dar a făcut previziuni care se întind până în 5079, un an în care ea credea că lumea se va sfârși.

Rapoartele au menționat că ea a susținut că a primit darul rar de a vedea în viitor de la Dumnezeu. Totodată, ea a mai susținut că darul lui Dumnezeu a fost și faptul că și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani.

Clarvăzătoarea oarbă a fi prezis corect evenimetele de la 11 septembrie 2001, tensiunile cu Coreea de Nord, Brexitul, președinția lui Barack Obama, moartea prințesei Diana și multe altele, motiv pentru care mulți au încredere în predicțiile ei. Iată că Baba Vanga a făcut și câteva predicții șocante și pentru 2023!

Predicțiile sumbre ale Babei Vanga pentru 2023

Furtună solară

Rapoartele mass-media au susținut că, potrivit Baba Vanga, o furtună solară va lovi Pământul în 2023 la o scară pe care lumea nu a mai văzut-o niciodată.

Arme biologice

De asemenea, Baba Vanga a susținut că în 2023, o „țară mare” va efectua cercetări cu arme biologice asupra oamenilor. Rezultatul acestor cercetări va provoca moartea a mii de oameni.

Explozie nucleară

În 2022, lumea a fost foarte aproape de o explozie nucleară, pe fondul escaladării tensiunilor dintre Occident și Rusia din cauza războiului din Ucraina. Baba Vanga a prezis o explozie la o centrală nucleară în 2023.

Vizitele extratereștrilor

Una dintre cele mai înfricoșătoare previziuni dintre toate este profeția lui Vanga despre vizita extratereștrilor pe Pământ. Potrivit prezicătorului, lumea s-ar putea trezi „acoperită de întuneric”. Clarvăzătorul a susținut că milioane de oameni vor muri dacă extratereștrii vor vizita Pământul anul viitor.

Copii de laborator

Conform previziunilor lui Vanga, oamenii vor crește în laboratoare în 2023. Cu progrese constante în știință, conceptul de bebeluși de laborator ar putea deveni realitate, Vanga crezând că părinții vor putea decide culoarea pielii și caracteristicile copiilor lor.

 

Sursa foto: www.aajtak.in

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: