Redactia.ro
Home » Monden » Doliu în lumea muzicală! Un artist care a făcut furori în anii ’70 s-a stins din viață

Doliu în lumea muzicală! Un artist care a făcut furori în anii ’70 s-a stins din viață

lumanre

Doliu în lumea muzicii! Lou Deprijck, cântărețul și compozitorul belgian cunoscut pentru hitul punk „Ça plane pour moi”, s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. Francis „Lou” Deprijck a fost internat într-un spital din Bruxelles și a încetat din viață pe data de 19 septembrie.

Doliu în lumea muzicii! Francis Deprijck s-a stins din viață

Cea care a anunțat trecerea în neființă a artistului a fost chiar partenera de viață a acestuia. „Dragul meu, bărbatul meu… Te-am însoțit până la ultima ta suflare, așa cum ai vrut… Vei fi singura și ultima mea iubire”, a scris pe Facebook partenera lui Deprijck, Vanessa Vanderkimpen.

Lou Deprijck, cunoscut și sub numele de Francis „Lou” Deprijck, s-a născut pe 10 noiembrie 1945 în Belgia și a avut o carieră muzicală bogată și variată. A fost un artist prolific care a acoperit diverse genuri muzicale, dar cel mai notabil a fost pentru contribuția sa la muzica punk cu hitul său „Ça plane pour moi.” Acest single, lansat în 1977, a devenit un adevărat imn punk și a rămas în inimile fanilor de-a lungul generațiilor.

„Ça plane pour moi” a fost un adevărat fenomen muzical. Piesa a devenit un hit instantaneu și a ajuns în topurile din întreaga lume. Cu versurile sale pline de energie și un refren captivant, cântecul a transmis spiritul rebel al punk-ului și a devenit un punct de referință în istoria muzicii.

Cariera impresionantă a lui Lou Deprijck

Deși „Ça plane pour moi” a fost poate cel mai cunoscut hit al său, Lou Deprijck a avut o carieră muzicală variată. A fost cunoscut pentru versatilitatea sa și a lucrat în diferite genuri muzicale, de la pop la reggae și de la rock la muzică disco. A fost un artist respectat și apreciat în industria muzicală belgiană și a colaborat cu numeroși artiști pe parcursul carierei sale.

Lou Deprijck a lăsat în urmă o moștenire muzicală durabilă, iar muzica sa va continua să inspire și să aducă bucurie fanilor de muzică din întreaga lume. În timp ce lumea muzicală plânge pierderea acestui artist talentat, amintirile sale și creațiile sale muzicale vor trăi în inimile și sufletele celor care au apreciat talentul și pasiunea lui pentru muzică.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: