Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea sportului. A murit subit la doar 27 de ani. Toți fanii sunt în stare de șoc

Doliu în lumea sportului. A murit subit la doar 27 de ani. Toți fanii sunt în stare de șoc

GALERIE FOTO (2)

Pierderea tânărului talent în fotbal, Maddy Cusack, a provocat o profundă tristețe în comunitatea sa. La doar 27 de ani, cu toată viața în fața ei, Maddy a fost răpusă într-un mod tragic. Anunțul devastator a fost făcut public de către colegii săi de echipă în data de miercuri, 20 septembrie 2023.

Doliu în lumea sportului. A murit subit la doar 27 de ani. Toți fanii sunt în stare de șoc

Maddy Cusack, care activa ca mijlocaș în echipa de fotbal Sheffield United din divizia secundă, avea doar 27 de ani. Clubul a emis un comunicat de presă în care a menționat că vestea tragică a venit ca un șoc pentru colegii de echipă ai tinerei jucătoare. Deocamdată, cauza decesului nu a fost dezvăluită public.

„Aceasta este o veste sfâșietoare pentru toată lumea de la Bramall Lane. Maddy a avut o poziție unică de a face parte din mai multe echipe la Sheffield United și era populară pentru toți cei cu care a intrat în contact. Personalitatea și profesionalismul ei au făcut-o să fie un credit pentru familia ei – ne va lipsi cu tristețe. În timp ce asimilează vestea și merge mai departe, clubul va oferi cât mai mult sprijin posibil familiei, prietenilor și colegilor lui Maddy.”, a declarat Stephen Bettis, directorul executiv al lui Sheffield United.

maddy
Maddy

Maddy își reînnoise recent contractul

Maddy Cusack a fost prezentă pe teren în mai mult de 100 de partide pentru Sheffield United pe parcursul a cinci sezoane și a contribuit și în departamentul de marketing al clubului. Această sportivă remarcabilă a devenit prima jucătoare din istoria Sheffield United în campionatul feminin englez care a atins acest impresionant prag de 100 de meciuri. În luna iulie, Maddy semnase un nou contract pe o durată de un an cu echipa engleză.

Sue Campbell, directorul pentru fotbal feminin al Federației Engleze de Fotbal (FA), și-a exprimat durerea prin intermediul unui mesaj distribuit în mediul online: „Suntem cu toții devastați să aflăm despre decesul lui Maddy Cusack. În numele FA, al Lionesses, al Superligii feminine și al Campionatului feminin, gândurile noastre și cele mai profunde condoleanțe se îndreaptă către familia, prietenii, coechipierii și toți cei de la Sheffield United. Maddy a reprezentat, de asemenea, Anglia la nivel de grupe de vârstă și îi vom aduce un omagiu la momentul potrivit. Suntem în contact cu clubul și vom continua să le oferim tot sprijinul nostru în aceste momente incredibil de triste”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini