Redactia.ro
Home » Știri » 29 Iunie 2024, Lilith, Luna Neagră, Intră în Balanță și te învață cum să îți activezi puterea interioară și seducătoare

29 Iunie 2024, Lilith, Luna Neagră, Intră în Balanță și te învață cum să îți activezi puterea interioară și seducătoare

Luna Neagră Lilith în Balanta

Pe 29 iunie 2024, Luna Neagră Lilith va face tranziția de la Fecioara practică la Balanța armonioasă, unde va rămâne până pe 27 martie 2025. Această schimbare astrologică semnificativă ne invită să explorăm aspectele ascunse ale personalității noastre și să îmbrățișăm natura noastră mai întunecată.

Ce este Luna Neagră Lilith?

Luna Neagră Lilith este un punct astrologic esențial care ne obligă să explorăm dorințele cele mai ascunse și aspectele vieții pe care le considerăm interzise. În astrologie, Lilith reprezintă apogeul lunii, punctul cel mai îndepărtat de Pământ pe orbita sa. Există două poziții pentru Lilith: Medie și Adevărată/Oscilantă. Poziția adevărată reprezintă locația exactă a Lunii Negre, în timp ce poziția medie reprezintă media acestor mișcări.

Lilith este adesea asociată cu partea umbră a personalității noastre, dezvăluind dorințe și aspecte ale vieții noastre care sunt adesea ascunse din cauza fricii de judecată sau respingere. Este legată de puterea interioară, de afirmare și de hotărâre.

În mitologie, Lilith a fost prima soție a lui Adam, cunoscută pentru îndrăzneala sa și pentru faptul că s-a afirmat în Grădina Edenului, chiar și în fața expulzării. Lilith ne învață despre puterea și valoarea personală, aducând aceste calități în prim-plan în funcție de zodia și aspectele astrologice pe care le formează.

Când Lilith intră în Balanță, energia sa se mută într-un semn cunoscut pentru căutarea echilibrului, armoniei și justiției. Această tranziție va ilumina spațiile unde ne afirmăm și ne facem auzite vocile, cu o atenție deosebită pe relații și parteneriate.

Cum să profiți de tranzitul lui Lilith în balanță

Este important să analizezi relațiile din viața ta și să identifici zonele unde te simți neglijat sau subestimat. Folosește energia lui Lilith pentru a aduce schimbări pozitive și pentru a-ți afirma drepturile și nevoile în aceste relații.

Lilith te îndeamnă să recunoști și să accepți aspectele ascunse ale personalității tale. Fii sincer cu tine însuți și explorează dorințele tale cele mai profunde, fără frică de judecată.

Folosește influența creativă a Balanței pentru a-ți exprima emoțiile și gândurile prin artă, muzică sau alte forme de expresie creativă. Lasă-te inspirat de energia neconvențională a lui Lilith pentru a crea lucruri unice și autentice.

Angajează-te în cauze care promovează echitatea și justiția. Fii un avocat al schimbării pozitive și folosește-ți vocea pentru a aduce echilibru și armonie în comunitatea ta.

Tranzitul Lunii Negre Lilith în Balanță, între 29 iunie 2024 și 27 martie 2025, ne oferă o oportunitate de a explora și de a îmbrățișa partea noastră întunecată și sexy. Este un moment de afirmare personală, de reevaluare a relațiilor și de explorare creativă.

Prin acceptarea și integrarea acestor aspecte, putem găsi un echilibru interior și putem aduce schimbări pozitive în viețile noastre și în comunitatea din jurul nostru. Ești pregătit să pășești în partea ta întunecată și să te împuternicești în moduri neașteptate? Lilith te îndeamnă să o faci!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: