Redactia.ro
Home » Monden » Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, transformare spectaculoasă. La 60 de ani s-a reinventat și este o femeie de afaceri de succes

Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, transformare spectaculoasă. La 60 de ani s-a reinventat și este o femeie de afaceri de succes

GALERIE FOTO (5) Cătălin Crișan și Lucia Bubulac

Lucia Bubulac și Cătălin Crișan au fost la un moment dat un cuplu faimos în lumea muzicii românești, dar în 2009 au ales să meargă pe drumuri separate după 14 ani de căsnicie. Cu toate că despărțirea a fost dificilă, Lucia Bubulac a găsit resursele pentru a se reinventa și a obținut un succes notabil în domeniul afacerilor și al medicinei. Azi, ea este una dintre cele mai de succes femei din România.

Cuplul a avut împreună doi copii minunați, dar anul 2009 a adus cu el divorțul. Lucia Bubulac, medic de familie de profesie, a avut o pasiune latentă pentru muzică și chiar a lansat câteva albume în trecut. După despărțirea de Cătălin Crișan, viața sa a cunoscut o serie de transformări remarcabile.

Despărțirea de Cătălin Crișan a fost o perioadă dificilă pentru Lucia Bubulac, dar ea a reușit să treacă cu bine peste această situație. În plus față de cariera sa ca medic și artist, Lucia a obținut recunoaștere în domeniul afacerilor, devenind una dintre cele mai de succes femei din România. Această performanță impresionantă s-a datorat în mare parte abilităților sale în domeniul medicinei și cercetării.

Lucia Bubulac a fost asistent universitar la Facultatea de Medicină ‘Carol Davila’, iar mai târziu a devenit profesor la catedra de Medicină Familiei. Totuși, succesul ei în afaceri a venit odată cu publicarea cărții „Stres, Emoții, Depresie, Cancer”, o lucrare de specialitate care a abordat subiecte sensibile legate de psihologie și cancer. Pentru această carte, Lucia Bubulac a primit „Premiul special categoria Medicină”. Ea a declarat într-un interviu recent: „Toate lucrurile acestea mi-au folosit, pentru că și teza mea de doctorat are implicații în domeniul psihologiei, cancerul fiind până la urmă, ‘raul suprem’ și de fapt un semnal de alarmă că trebuie să schimbi ceva în viața ta, poate stilul alimentar, modul în care percepi realitatea, felul în care gândești sau poate toate la un loc.”

A împlinit recent 60 de ani

Lucia Bubulac a sărbătorit recent împlinirea vârstei de 60 de ani pe 14 ianuarie, iar fiica sa, Daria Crișan, a făcut publice imagini emoționante alături de un mesaj special. Lucia Bubulac a depus eforturi considerabile pentru a-i ajuta pe cei doi copii să treacă peste despărțirea lor cu cât mai puține traumatisme. Ea i-a susținut pe parcursul adolescenței și a continuat să fie acolo pentru ei chiar și atunci când fiica sa a ales să urmeze o carieră în teatru în locul medicinei. Daria Crișan a explicat: „Cel mai greu a fost de fapt să știu ce-mi doresc și să nu am curaj să spun. Să nu mă mai pun pe mine pe locul doi și să încerc să îndeplinesc visul altor persoane care-mi doreau negreșit binele. Drept urmare, renunțarea la medicină n-a fost decât rezultatul depășirii limitei mele de anduranță fizică și emoțională.”

Zilele trecute, Daria Crișan a transmis un mesaj emoționant pentru mama ei cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani, subliniind cât de mult o iubește și cât de mult înseamnă pentru ea. Această relație caldă dintre mamă și fiică este evidentă și din imaginile postate de Daria, care arată o asemănare izbitoare între cele două femei blonde cu ochi verzi, mai mult ca surori decât ca mamă și fiică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini