Redactia.ro
Home » Știri » 4 femei şi-au dat demisia după ce șeful din Jandarmeria Maramureş a încercat să le sărute: „M-a înhăţat cu forţă de mijloc şi cu mâna de cap”.

4 femei şi-au dat demisia după ce șeful din Jandarmeria Maramureş a încercat să le sărute: „M-a înhăţat cu forţă de mijloc şi cu mâna de cap”.

O angajată din cadrul Jandarmeriei Maramureș îl acuză pe inspectorul şef că a încercat să o sărute cu forţa. Femeia l-a înregistrat pe ascuns pentru a demonstra fapta acestuia. Inspectorul şef este acuzat şi de alte angajate că ar avea un comportament nepotrivit față de ele. 

4 femei şi-au dat demisia după ce șeful din Jandarmeria Maramureş a încercat să le sărute

Raluca a crezut că e chemată pentru o discuţie legată de serviciu, însă planurile acestuia erau altele, exact ca și în cazul altor colege care și-au dat demisia, 4 la număr: 

„ A venit spre mine, m-a înhăţat cu forţă de mijloc şi cu mâna de cap şi m-a tras spre dânsul cu toată forţa cu intenţia clară de a mă săruta. M-am speriat foarte tare şi pur şi simplu l-am lovit cu mâna ca un act instinctiv de a mă apăra, deci nu îmi venea să cred ce se întâmplă.

A început să mă înjure: mă doare fix în p*** de ce-o să faci, cu cine o să vorbeşti, cum o să vorbeşti, oricum va fi cuvântul tău împotriva cuvântului meu, eu în timpul ăla vorbeam peste el şi îi spuneam cum puteţi să mi faceţi aşa ceva, cum aţi îndrăznit să faceţi aşa ceva, el mă înjura. 

 În mintea mea eram: nu te va crede nimeni. Am sunat-o pe şefa mea întâi, şefa mea era în misiune la Bucureşti, m-am dus la medicul unităţii, după ce i-am raportat şefei mele care m-a crezut”, a povestit femeia, potrivit Observator.ro

Discuţie victimă-agresor:

Femeia şi-a dat seama că are nevoie de dovezi. Aşa că la patru zile de la incident, s-a întors în biroul şefulu ei și din pricina faptului că îi era frică că nu o va crede nimeri, a hotărât să-l înregistreze: 

„Vă rog să-mi daţi cuvântul că nu o să se mai repete niciodată! Vă rog!

Eu chiar sunt foarte scump în a săruta pe cineva.

Să mă trăsnească pe mine Dumnezeu dacă a fost altceva decât să parafrazez înţelegerea noastră şi faptul că discuţia rămâne aici.

Tu pierzi foarte mult, enorm de mult, pentru bătutul ăsta din gură

Întotdeauna am avut de pierdut”.

Şeful Jandarmeriei nu recunoaşte nimic.

Petru Marcel Florişteanu, inspector şef: „Poziţia mea personală în calitate de persoană vizată în această sesizare este categoric că sunt nevinovat”

Raluca, victimă: Dânsul nu a negat, a confirmat faptul că el nu sărută pe oricine şi că a vrut să parafeze înţelegerea, care înţelegere? Doar el ştie.

Col. Marius Militaru, Jandarmeria Române: Imediat după primirea acestei sesizări inspectoratul general al jandarmeriei române a transmis solicitarea către instituţiile abilitate să soluţioneze astfel de situaţii.

Petru Marcel Florişteanu, inspector şef: Am fost înştiinţat, sunt primul interesat în lămurirea acestor aspecte şi stau la dspoziţia organelor de anchetă.

Cinci angajaţi au demisionat în ultimele două luni de la Jandarmeria Maramureş. Patru femei doar în luna septembrie.

Raluca, victimă: Stresul psihic a fost enorm şi e enorm în continuare, pe care îl pune pe angajaţi, dar să afim cu certudine că acest om le-a agresat şi pe ele sexual eu nu pot că nu am dovezi///şi pentru mine a fost vital să fac rost de dovezi”, conform sursei citate

 

Sursa foto: observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: