Redactia.ro
Home » Știri » 4 Motive pentru care un sistem de încălzire în pardoseală te va face mai fericit

4 Motive pentru care un sistem de încălzire în pardoseală te va face mai fericit

Fericirea poate veni într-o varietate de forme, însă nimic nu ne face mai fericiți decât momentele în care ne aflăm în confortul locuinței, aproape de cei dragi nouă. De-a lungul timpului investim în confort sume exorbitante și este firesc a fi așa având în vedere că acesta este legat de calitatea generală a vieții. Atunci când vorbim despre confort, sistemul de încălzire al locuinței ocupă cu siguranță un loc de cinste, având în vedere impactul pe care îl are asupra fiecăruia dintre noi atunci când ne aflăm în interior. Dacă în cazul multor locuințe, sistemele de încălzire tradițională par să își îndeplinească cu succes scopul, există proprietari care își doresc mai mult de la propriile cămine, astfel că investesc încrezători într-un sistem de încălzire în pardoseală.

De-a lungul timpului au existat numeroase dezbateri legate de eficiența sistemelor tradiționale de încălzire în comparație cu încălzirea în pardoseală, verdictul fiind acela că fiecare sistem are avantajele și dezavantajele proprii. În acest material însă vom prezenta o listă cu 4 motive pentru care un sistem de încălzire în pardoseală te poate face mai fericit decât un sistem tradițional de încălzire!

  1. Încălzire eficienta în pardoseală – mai mult confort pentru întreaga familie

Un motiv pentru care un sistem de încălzire în pardoseală înseamnă mai multă fericire pentru întreaga familie se datorează confortului. Încălzirea în pardoseală se realizează în mod uniform, de jos în sus, astfel că nu vor mai exista zone reci pe podele, căldura fiind resimțită într-un mod mult mai plăcut. Un astfel de sistem este și bucuria celor mici care se vor putea juca în voie pe pardoseală, fără a le mai fi atrasă mereu atenția.

  1. Un sistem de încălzire în pardoseală înseamnă o atmosferă mai sănătoasă în casă

Printre avantajele principale ale unui sistem de încălzire în pardoseală se numără și faptul asigură o atmosferă mult mai sănătoasă în locuință. Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu! Sistemele tradiționale de încălzire, prin modul lor de a funcționa, au tendința de a ridica praful și alergenii. Încălzirea în pardoseală însă menține aerul mult mai curat, fiind o alegere ideală pentru cei care se confruntă cu diferite alergii. În plus, cu toții știm că atunci când suntem sănătoși, în mod automat suntem și mai fericiți.

  1. Mai multă libertate în design

Încălzirea în pardoseală se mai face remarcată printr-un avantaj important și anume prin faptul că oferă mai multă libertate în design. Întregul sistem se află sub podele, ceea ce își va oferi din start mai mult spațiu pe care să îl amenajezi exact așa cum îți dorești. În cazul sistemului clasic, radiatoarele sau caloriferele plus țevile aferente ocupă o parte de spațiu și sunt uneori și inestetice. Prin alegerea unui sistem de încălzire în pardoseală vei avea mai mult spațiu pe care să îl adaptezi în funcție de nevoile personale.

  1. Eficiență energetică, cheltuieli de întreținere mai mici

Un sistem de încălzire în pardoseală te poate face mult mai fericit și în moduri în care te aștepți mai puțin. Mai precis, încălzirea în pardoseală înseamnă în general o reducere semnificativă a cheltuielilor aferente energiei. Acest lucru se datorează în principal faptului că sistemul de încălzire în pardoseală funcționează la temperaturi mai scăzute decât caloriferele, ceea ce duce automat la costuri de încălzire mult mai reduse.

Sistemul de încălzire în pardoseală reprezintă o alegere avantajoasă dintr-o varietate de puncte de vedere, însă cele prezentate pot contribui în mod direct la sănătatea și fericirea noastră. Indiferent de motivul pentru care alegi un astfel de sistem, cert este faptul că beneficiile pe termen mediu sau lung sunt greu de egalat de către orice alt sistem de încălzire existent la ora actuală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini