Redactia.ro
Home » Tehnologie » 5 motive pentru care să cumperi de la YZZY! Descoperă gama vastă de telefoane secondhand

5 motive pentru care să cumperi de la YZZY! Descoperă gama vastă de telefoane secondhand

De cele mai multe ori, când ne referim la achiziționarea unui nou telefon mobil vorbim despre o investiție destul de mare. Dar totuși aceste gadgeturi sunt wanna have. Dacă prețul acestora nu este unul care se pliază pe bugetul tău actual, ai oricând alternativa: să îl cumperi secondhand. Fie că vorbim despre branduri de top sau despre producători mai cunoscuți, smartphone-urile au un preț ridicat, mai ales dacă îți dorești și performanțe excelente ale acestuia. Le poți cumpăra fără să reduci considerabil din bugetul tău. Iată cum!

5 motive pentru care să cumperi de la YZZY! Descoperă gama vastă de telefoane la mâna a doua!

  1. Beneficiezi de multă flexibilitate

Ți-ai propus să faci o nouă achiziție, dar cum stai cu bugetul? Fie că vei dori un telefon de marcă Samsung sau Apple, de la YZZY ai ocazia să îl cumperi chiar și în rate. Așadar, prețul este unul destul de mic, iar dacă alegi plata în rate, cu siguranță bugetul tău nu va avea de suferit. Despre aceste aspecte poți vedea detalii pe site. La YZZY poți cumpăra atât direct, cât și în rate, fără să îți fie teamă că nu vei putea avea telefonul mult dorit.

  1. Telefoanele au garanție

Spre deosebire de achiziția unui telefon mobil secondhand de la anumite persoane sau platforme în care nu ți se poate garanta calitatea telefoanelor, dispozitivelede la companiile specializate beneficiază de garanție. Garanția o vei primi pentru că telefoanele sunt atent verificate și testate, înainte de a fi puse la vânzare. Cu alte cuvinte, vei avea parte de o garanție de 12 luni la fiecare telefon sau dispozitiv achiziționat.

  1. Sănătatea bateriei

Timpul de utilizare al telefonului este foarte important pentru toată lumea. Cu cât bateria este mai sănătoasă, cu atât vei putea petrece mai mult timp pe telefon. La YZZY ai parte de modele de telefoane și branduri a căror sănătate a bateriei este între 85-100%. Acest lucru este un mare avantaj, mai ales pentru smartphone-urile secondhand. Dacă ești în căutare de iPhone telefoane cu durată mare a bateriei, la YZZY găsești o mulțime de modele!

  1. Livrare rapidă pentru orice telefon

Dacă ai aflat deja de YZZY cu siguranță îți dorești ca telefonul pe care vrei să îl cumperi să ajungă cât mai repede la tine. Ei bine, acesta este un alt motiv pentru care să cumperi de aici. Telefonul dorit va ajunge la destinație în doar 24 de ore!

  1. Poți selecta telefonul în funcție de dorințe

Criteriile de selecție de pe yzzy.ro sunt multiple și ai posibilitatea de a aplica mai multe filtre. Telefonul poate fi ales în funcție de marcă, model, capacitate de stocare, culoare, dar și cum arată . În ceea ce privește condiția estetică a telefonului, aceasta poate fi una bună, foarte bună, acceptabilă sau ca nou. Spațiul de stocare depinde în funcție de marcă și model.

YZZY este locul potrivit de unde îți poți achiziționa telefonul secondhand, fără să te gândești că vei cheltui prea mult din bugetul tău. La prețuri excelente, telefoanele sunt funcționale și estetice.  Cu echipa poți discuta la numărul de telefon sau la contact @ yzzy.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini