Redactia.ro
Home » Stil de viață » Doi tineri au fost căsătoriți doar 15 minute. Mirele nu a mai suportat și a cerut divorțul! Care a fost, de fapt, motivul

Doi tineri au fost căsătoriți doar 15 minute. Mirele nu a mai suportat și a cerut divorțul! Care a fost, de fapt, motivul

GALERIE FOTO (2) Doi tineri au fost căsătoriți doar 15 minute

Doi tineri au fost căsătoriți doar 15 minute. Căsătoria este un eveniment important în viața a doi oameni, iar de multe ori, acesta va rămâne pentru totdeauna în amintirile soților. Cu toate astea, sunt situații în care, ceremonia poate reprezenta un eveniment dureros pentru unii. Este și povestea a doi tineri din Dubai care au fost căsătoriți doar 15 minute.

Doi tineri au fost căsătoriți doar 15 minute. Mirele nu a mai suportat și a cerut divorțul! Care a fost, de fapt, motivul

Doi tineri au fost căsătoriți doar 15 minute. Căsătoria presupune existența iubirii ca prima premisă pentru realizarea unei familii. Evenimentul este uniunea legalizată prin care două persoane decid să-și întemeieze o familie și să trăiască împreună pentru tot restul vieții. Căsătoriile pot avea loc din mai multe motive, cum ar fi căsătoriile aranjate, obligațiiile de familie sau protecția juridică a copiilor. De multe ori auzim că părinții le aranjează căsătoriile copiilor lor, iar în principiu este vorba despre onoare și bani. De asemenea, au existat situații în care, finalul unui eveniment de genul nu a fost cel dorit. Este și cazul a doi tineri din Dubai, care au decis să-și unească destinele în fața tuturor.

Deși s-au căsătorit, la 15 minute distanță au divorțat, fiind una dintre cele mai scurte căsătorii. Se pare că mirele s-a simțit insultat de cererile socrului său. Tatăl miresei i-ar fi cerut mirelui suma de 20.000 de lire sterline pentru fiica lui, condiție cu care tânărul a fost de acord. Ei bine, situația s-a schimbat după ce socrul acestuia a devenit nerăbdător să pună mâna pe bani.

Au divortat dupa 15 minute de la casatorie

Familia și prietenii mirilor au mers împreună cu aceștia pentru a semna actele de căsătorie, iar mirele i-a dat jumătate din bani socrului, așa cum i-a promis, urmând ca cealaltă jumătate să i-a dea după petrecere. Însă, părintele miresei a cerut toți banii imediat după semnare, iar mirele nu a avut atâția bani la el. Atunci, tânărul i-a spus bărbatului că îi va lua 5 minute să meargă până la mașină să îi oa, dar socrul a vrut să trimită pe altcineva, în timp ce mirele rămânea cu el. Din această cauză, mirele s-a simțit insultat de socrul său și a cerut divorțul imediat. Așadar, cei doi îndrăgostiți au divorțat din cauza banilor.

Care este cea mai scurtă căsătorie din lume?

Un cuplu din Kuweit a făcut istorie, având cea mai scurtă căsătorie din lume. La scurt timp după ce au semnat actele, cei doi soți s-au îndreptat spre ieșirea din încăpere, iar femeie s-a împiedicat. Atunci a fost momentul decisv! Soțul său în loc să o ajute, i-a spus că este „proastă”. Supărată, tânăra s-a întors din drum și a cerut divorțul. Astfel, căsătoria a durat doar trei minute, deoarece judecătorul a admis cererea. Ulterior, povestea celor doi a devenit virală. În mediul online, părerile internauților a fost împărțită. Mulți dintre ei i-au luat partea femeii. „Bine i-a făcut la nesimțit”, a spus cineva. Alții au criticat-o pe mireasă pentru faptul că a decis să se căsătorească deși știa cum se poartă cu ea acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: