Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. Irinuca este de nerecunoscut FOTO

Cum arată fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. Irinuca este de nerecunoscut FOTO

GALERIE FOTO (2) Cum arată fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Cum arată fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. În urmă cu doi ani, Monica Gabor a decis să o ia pe fiica sa Irinuca, în America. Până atunci, tânăra a crescut alături de tatăl său, fostul afacerist Irinel Columbeanu. După ce a dat faliment, acesta a considerat că fiicei sale i-ar fi mult mai bine alături de mama sa. După ce a făcut o pauză în mediul online, Irinuca a postat câteva imagini din prezent, iar schimbarea este vizibilă.

Cum arată fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. Irinuca este de nerecunoscut FOTO

Cum arată fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. Monica Gabor a decis să-și ia fiica în America în urmă cu doi ani, iar de atunci, Irinuca nu a mai fost activă pe rețelele de socializare, cum obișnuia. Cât a stat în România, fiica lui Irinel Columbeanu era pasionată de vlogging pe Youtube și posta deseori. Totuși, se pare că mutarea în America a venit cu reguli din partea mamei sale, iar Irinuca nu a mai fost activă în mediul online. Recent însă, Monica Gabor a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de fiica sa.

Monica si fiica sa, Irinuca

Irinuca Columbeanu a devenit o adevărată adolescentă și este aproape la fel de înaltă precum mama ei. „Binecuvântată să fiu mama ta”, a scris Monica Gabor în descriere fotografiei. Urmăritorii acesteia au rămas surprinși de schimbarea Irinucăi.„Vaaai… ce frumoasa si mare s a facut. Superbe amandoua. Felicitari ❤️❤️❤️”, „Foarte frumoase ❤️ mi-e dor sa posteze Irina pe youtube și pe insta 😭”, „Sunteți superbe ❤️👏”, „Irina, o domnisoara fina, frumoasa si eleganta la fel ca si mama ei.❤️”, „Ce draguta e Irina, n-am mai văzut-o de mult. Si tu arati foarte bine”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.Printre comentatori s-a aflat și sora Monicăi, Ramona Gabor. „Fetele mele preferate. Vă iubesc”, a scris Ramona Gabor în secțiunea de comentarii.

Ce spune Irinel Columbeanu despre plecarea fiicei lui în SUA

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați români din țară, dar în urmă cu câțiva ani, afacerile sale au dat faliment. Astfel, fostul milionar nu o duce tocmai bine, nici pe plan financiar, nici pe plan personal. Întrebat dacă plecarea Irinucăi în SUA este eșecul vieții sale, fostul afacerist a spus clar NU. „Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a răspuns Irinel Columbeanu.

De asemenea, Irinel Columbeanu a vorbit și despre fosta soție. Întrebat dacă îi cere bani fostei partenere care este milionară în America, Irinel a declarat că în primul rând, Monica nu este căsătorită oficial cu Mr. Pink și a subliniat că nu a luat în calcul varianta de să apeleze la ajutorul femeilor din viața sa. Irinel speră că încă se mai poate descurca singur și că nu îi este teamă să o ia de la zero.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: