Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Imaginea virală pe Internet! Cum a plecat un român cu familia în vacanță în Grecia, multora nu le-a venit să creadă

Imaginea virală pe Internet! Cum a plecat un român cu familia în vacanță în Grecia, multora nu le-a venit să creadă

GALERIE FOTO (2)

Imaginea unui român care a plecat cu familia în vacanță în Grecia a devenit virală pe Internet! Multora nu le-a venit să creadă cum au reușit să ajungă la destinație.

Un român a surprins tot Internetul, după ce a dezvăluit cum a ajuns cu familia în vacanță în Grecia. Imaginea postată de bărbat pe un grup dedicat celor care vor să viziteze țara elenă a devenit la scurt timp virală.

Toți internauții s-au mirat să vadă că românul, alături de familia lui, a decis să plece în în vacanta din Grecia cu o Dacia 1300, cu care a trebuit să parcurgă sutele de kilometri. Omul a postat o imagine cu Dacia 1300, chiar după ce a ajuns la destinație. Cum era de așteptat, a stârnit imediat un val de reacții.

Imaginea virală pe Internet! Cum a plecat un român cu familia în vacanță în Grecia

Dacia 1300, de culoare galbenă, care a fost fotografiată într-un cadru în care se poate admira și plaja din Grecia a devenit vedetă în mediul online. Internauții au fost pur și simplu fascinați de perfomanța “bătrânei mașini”

„Super frumoasa mașina, bine întreținută, atât timp ce ați plecat cu ea tocmai în Grecia. Sunt rarități asemenea mașini, se vede cine are grijă și cine nu. Mai ales că, în ziua de azi, trebuie să ai ceva greu, nu așa ceva. Felicitări pentru curajul de a posta și vacanță plăcută”, a spus unul dintre internauți.

„Felicitări pentru mașină! Și noi avem una din 71 și ne este tare dragă. Chiar anul acesta mergând spre Grecia l-am întrebat pe soțul meu cum ar fi să facem drumul cu Dacia noastră dragă. Momentan, având copil mic, alegem confortul. Probabil peste ani ne vom face curaj să pornim cu ea la drum.”, a scris un altul.

„Foarte frumoasă mașina, să ai parte de ea, drumuri bune și benzină ieftină.”, a mai spun un alt internaut.

Au existat și internauți care au criticat că autoturismul se afla pe plajă. În cele din urmă, a apărut chiar mesajul șoferului care a condus Dacia 1300 din România până în Grecia, care a lămurit tot!

Șoferul român, criticat că a mers cu Dacia 1300 pe plaja din Grecia. Răspunsul bărbatului

“Salutare tuturor ! Theo este numele meu si sunt cel care a condus aceasta masina din Romania pana pe aceasta plaja minunata din Vourvourou. Cu aceasta ocazie doresc sa clarific cateva aspecte legate de fotografia de mai jos: zona de plaja in care au fost realizate fotografiile este una de acces pentru peridocuri, iar masina a stat parcata in zona respectiva strict in scopul de a realiza cateva fotografii, fiind apoi dusa, la locul ei, in parcare. In al doilea rand, nu, nu am ajuns la geamandura cu ea. Ce-i drept nu am incercat. Cat despre aventura propriu-zisa, pot spune ca a fost un drum relaxant, fara nicio problema tehnica, viteza maxima fiind de aprox. 100 km/h. Lipsa climatizarii este intr-adevar un impediment, dar nu insuportabila (trebuie sa fii dispus sa faci anumite compromisuri). In rest, 4 roti, un volan, 4 viteze si o ambitie personala. La urma urmei, d-asta e masina, sa te duca din A in B. ”, a povestit șoferul care a condus Dacia 1300 până în Grecia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: