Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată și cine este prima asistentă transgender din România. Este colega Iuliei Albu

Cum arată și cine este prima asistentă transgender din România. Este colega Iuliei Albu

GALERIE FOTO (3)

Este ceva diferit pentru România, dar iată că ea a reușit să atingă succesul. Andreea este prima asistentă transgender din România și îi este colegă chiar Iuliei Albu. Iată cum arată și care este povestea ei de viață.

Andreea este prima asistentă transgender din România

Încă de când era mic copil s-a jucat cu păpușile și a fost pasionată de modă. Când era micuță, Andreea l se furișa să-i fure pantofii și rochițele mamei sale, pretinzând că este o mică prințesă. Andreea a declarat că afost convinsă dintotdeauna că s-a născut o fată într-un trup de băiat, lucru care a determinat-o în adolescență să devină transgender.

Nu i-a fost ușor să parcurgă acest drum! Andreea are 31 de ani și a povestit că a fost susținută chiar de tatăl ei, care a avut o reacție pozitivă atunci când le-a spus părinților ei la 19 ani că este transgender.

La 4-5 ani luam trusa de farduri a mamei și mă machiam cu toate culorile. Nu cred că la 4-5 ani știi ce e aia sexualitate, ca să poți să alegi. Eu de când mă știu am spus că sunt fetiță și că mă cheamă Andreea. Îi luam mamei pantofii cu toc, pe ascuns, pentru că nu îmi dădeau voie să mă joc așa, dar eu mă machiam, mă jucam cu păpușile, asta era ceva normal pentru mine.

Mă uitam la Cerbul de Aur și eram fascinată. Prezentatoarele aveau niște ținute superbe, de gală, pe care mi le amintesc și acum. Mă inspirau și începeam să cos și eu rochii asemănătoare păpușilor.

Bunica îmi dădea tot felul de cârpe și mă încuraja, spunea că o să devin creatoare de modă. Ce trebuie să înțeleagă oamenii este că eu sunt femeie, nu am ales să fiu femeie, așa m-am născut, doar că într-un corp nepotrivit.”, a declarat Andreea pentru Unica.

Ce salariu primește Andreea pentru postul de asistentă TV

În urmă cu ceva timp, Andreea și-a depus CV-ul pentru un post de asistentă TV la emisiunea I.A cu stil a Iuliei Albu de pe Antena Stars, iar echipa de producție a fost atât de intrigată și impresionată de povestea ei de viață, încât i-au dedicat un întreg episod ei. Potrivit unor surse Playtech Andreea ar fi primit un salariu de 2800 de lei în calitate de asistentă TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini