Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre presiunea pe care a simțit-o în timpul mariajului cu Andreea Marin. „Am dat în judecată și am câștigat…”

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre presiunea pe care a simțit-o în timpul mariajului cu Andreea Marin. „Am dat în judecată și am câștigat…”

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre artiștii din țara noastră care se bucură de multă iubire din partea publicului. Indiferent de ipostaza în care a apărut în fața oamenilor sau pe micile ecrane, a fost privit cu admirație și mult respect. De-a lungul timpului a fost o figură foarte modestă în ceea ce privește viața sa personală, dar dorința sa pentru intimidate nu a fost mereu respectată. Vinovată ar fi chiar Andreea Marin, fosta soție a cântărețului, cu care a avut diverse dispute în mediul public.

Născut într-o familie de artiști, Ștefan Bănică Jr. a dus mai departe moștenirea tatălui și a bunicului său. Dragostea pentru muzică și artă l-a determinat mereu să dea tot ce are mai bun atunci când este pe scenă, iar spectatorii săi l-au răsplătit negreșit cu ropote de aplauze și multă dragoste. Și-a început cariera artistică acum mai bine de 30 de ani și drumul său continuă cu mult succes chiar și acum.

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre presiunea pe care a simțit-o în timpul mariajului cu Andreea Marin

Indiferent de celebritatea de care s-a bucurat pe plan profesional, Ștefan și-a dorit mereu ca viața sa de familie să fie ferită de atenția tabloidelor și a oamenilor. A preferat să fie modest atunci când a venit vorba de cei pe care-i iubește mai mult decât orice, cu toate că această preferință a lui nu a fost respectată.

Persoana care i-a provocat cele mai multe neplăceri în acest sens a fost chiar Andreea Marin, fosta sa soție. Cei doi au fost implicați în diferite scandaluri în mediul public, iar artistul a fost într-o poziție în care nu a fost confortabil. Cu toate că a preferat să nu-i rostească numele direct, atunci când a vorbit despre presiunea publică pe care a simțit-o de-a lungul vieții, cei ce l-au urmărit cu mult interes în acești ani și-au putut da seama că este vorba despre ea.

Mai mult, cei doi se pare că au ajuns chiar în fața instanței, iar Ștefan Bănică Jr. a avut câștig de cauză.

„S-a dovedit în timp că nu eu am fost sursa acestui interes al presei. Presa a venit după altcineva. Întotdeauna am fost un tip discret cu viața mea personală. În momentul în care am simțit că există o presiune mult prea mare și total nemeritată am dat în judecată și am câștigat. Am învățat din această experiență care îmi sunt drepturile.”, a spus Ștefan Bănică Jr. în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar.

Care este cel mai mare regret al artistului de până acum

Ștefan Bănică Jr. s-a remarcat mereu pentru pozitivitatea și energia sa, însă acest lucru nu înseamnă că a fost ferit de regrete sau experiențe mai puțin plăcute. Pandemia l-a obligat să lase cariera pe plan secundar și să petreacă mai mult timp alături de fiul său și al Laviniei Pârva, Alexandru, iar acest lucru l-a făcut să realizeze un lucru foarte important.

Mai exact, artistul și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp cu copiii săi atunci când aceștia erau mai micuți și aveau nevoie de atenția și prezența sa.

„Am învățat că dacă pici într-o depresie, nu te ajută la nimic. Totdeauna trebuie să existe din orice o parte plină a paharului. La mine a fost că eu am stat cu copilul meu cel mic. Cu Alexandru am stat și asta a fost partea plină a paharului. Cine îmi mai dă mie înapoi anii pe care nu i-am petrecut așa cum aș fi vrut cu Ștefan, cu Violeta? Cu ăsta mic am stat, am stat doi ani jumate zi de zi, ceea ce este cel mai mare câștig. Dacă n-ar fi venit pandemia asta, n-aș fi atât de bogat pe cât m-a îmbogățit acest copil”, a spus îndrăgitul cântăreț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: