Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, schimb de iubiți cu prietena ei. Cine este bărbatul misterios de care impresara a fost extrem de îndrăgostită?

Anamaria Prodan, schimb de iubiți cu prietena ei. Cine este bărbatul misterios de care impresara a fost extrem de îndrăgostită?

GALERIE FOTO (4) Anamaria Prodan, schimb de iubiți cu prietena ei.

Anamaria Prodan, schimb de iubiți cu prietena ei. Impresara divorțează de Laurențiu Reghecampf, după 15 ani de relație. Vedeta a avut numeroase relații înainte de a se căsători cu Reghe. Puțină lume știe că Anamaria Prodan și Lorena Trică au fost prietene bune, dar au împărțit același bărbat. Despre cine este vorba?

Anamaria Prodan, schimb de iubiți cu prietena ei. Cine este bărbatul misterios de care impresara a fost extrem de îndrăgostită?

Anamaria Prodan, schimb de iubiți cu prietena ei. La un moment dat, Anamaria și Lorena Trică au fost prietene bune, dar nu își mai vorbesc de mai bine de 20 ani. Spre suprinderea tuturor, motivul ar fi un bărbat celebru. Potrivit Cancan.ro, Anamaria Prodan a avut o relație cu fostul fotbalist Eugen Trică. La acea vreme, cei doi păreau un cuplu stabil și multă lume spera să se căsătorească, însă ceea ce avea să urmeze nu semăna deloc cu o poveste de dragoste.

În 1998, Eugen s-a îndrăgostit de prietena impresarei, Lorena, fiica lui Ilie Balaci, iar o bucată de vreme au avut o relație. În același timp avea o relație și cu Anamaria Prodan. „Ana si Lorena erau prietene in acea vreme. Prodanca a aflat intr-un final ca iubitul sau umbla cu fiica lui Balaci si a suferit destul de mult. Asa s-a si terminat relatia lor. Eugen a si ramas cu Lorena, care ii este sotie si in ziua de astazi”, a declarat un apropiat al Anei pentru sursa citată.

Rănită, Anamaria Prodan s-a răzbunat, căsătorindu-se cu Tiberiu Dumitrescu, fostul iubit al Lorenei. „Lorena si Tibi au avut o relatie de lunga durata, insa se vedeau mai mult in vacanta, pentru el traia in America. Se iubeau foarte mult. Ana si Tibi s-au intalnit intr-o discoteca, iar ea s-a gandit sa ii faca figura Lorenei, care ii furase iubitul. Asa ca si-a propus sa il cucereasca pe Tibi. Nimeni nu se astepta, totusi, ca numai dupa cateva saptamani de atunci, ei sa anunte ca s-au casatorit. Practic, s-au inversat perechile„ a spus aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: