Redactia.ro
Home » Monden » TOP 10 filme și seriale care apar pe HBO Go în luna decembrie

TOP 10 filme și seriale care apar pe HBO Go în luna decembrie

GALERIE FOTO (10) TOP 10 filme și seriale care apar pe HBO Go în luna decembrie

TOP 10 filme și seriale care apar pe HBO Go în luna decembrie. Deja am intrat în luna sărbătorilor de iarnă, iar cei pasionați de cinematografie abia așteaptă să urmărească filme și seriale de senzație pe HBO Go. Dacă nu știi la ce să te uiți în luna decembrie, venim cu TOP 10 filme și seriale care au premieră în luna decembrie pe HBO Go.

TOP 10 filme și seriale care apar pe HBO Go în luna decembrie

TOP 10 filme și seriale care apar pe HBO Go în luna decembrie. HBP Go le pregătește telespectatorilor surprize de proporții în luna Crăciunului. Așadar, dacă vrei să te uiți la filme și seriale noi, HBO Go este alegerea potrivită. În continuare vei urmări TOP 10 filme și seriale care vor apărea în luna decembrie.

Cinci filme care vor apărea pe HBO Go în luna decembrie

The Sound of Silence

Peter un om de știință autodidact, lucrează în New York având o profesie unică, specializată, pe care a inventat-o. Clienții lui îl abordează cu probleme precum depresia, anxietatea sau oboseala.Ce urmează mai departe, te va șoca.

The Sound of Silence

Raftis – Croitorul

Filmul spune povestea lui Nikos, un maestru croitor, care nu-și găsește locul în lume și stă retras în podul croitoriei tatălui său. Atelierul e la un pas să fie confiscat, iar tatăl lui se îmbolnăvește brusc, așa că Nikos se hotărăște să facă ceva.

Raftis – Croitorul

O ultimă afacere

Olavi, un dealer de artă în vârstă de 72 de ani, se pregătește să se retragă. Un bărbat care mereu a pus afacerile și arta pe primul loc, chiar și înaintea familiei, nu-și poate imagina viața fără munca lui. La o licitație, o pictură veche îi atrage atenția.

O ultimă afacere

Îngerul Domnului

O poveste despre iubire, iertare și abilitatea de a-i ajuta pe ceilalți într-un mod altruist. Îngerul Petronel e un aiurit fermecător, care strică orice atinge, chiar și funcția onorabilă pe care o primește ca Gardian al Porții Raiului.

Îngerul Domnului

Cinci seriale care vor apărea pe HBO Go în luna decembrie

Misterul din grădină

Inspirat de fapte reale, miniseria spune povestea unui cuplu aparent obișnuit: Susan și Christopher Edwards, doi inadaptați care fug de realitate și se consideră eroi de la Hollywood, într-o poveste de dragoste pătată de un secret îngropat în grădină.

Misterul din grădină

Succesiunea

Logan Roy începe sezonul 3 într-o poziție periculoasă, încercând să asigure alianțe de familie, politice și financiare. Tensiunea se intensifică în timp ce o luptă corporatistă amară amenință să se transforme într-un război civil în familie.

Succesiunea

Potato visează la America

Lena și Potato, fiul ei homosexual, se luptă să supraviețuiască în URSS și evadează în lumea de fantezie a filmelor americane piratate. Însă, în curând, filmele nu mai sunt îndeajuns, iar Lena se hotărăște să devină mireasă la comandă și să descopere America singură.

Potato visează la America

Holly a dormit la noi

Când Audra îi mărturisește soțului ei că a făcut la un moment dat sex cu Holly, colega ei de cameră din colegiu, viețile lor iau o întorsătură neașteptată și incitantă.

Holly a dormit la noi

Trabuc cu miere

Paris, 1993. Selma, 17 ani, face parte dintr-o familie berberă, care e burgheză și seculară. Când îl întâlnește pe Julien, un tânăr fermecător de care se simte foarte atrasă, își dă seama pentru prima oară care sunt regulile stricte ale familiei ei patriarhale și se lovește de modul în care-i afectează intimitatea.

Trabuc cu miere
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini