Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cadoul de Crăciun care i-a adus împreună. Un băiețel a trimis un pachet peste hotare, iar ani mai târziu și-a cunoscut mireasa

Cadoul de Crăciun care i-a adus împreună. Un băiețel a trimis un pachet peste hotare, iar ani mai târziu și-a cunoscut mireasa

GALERIE FOTO (2)

Cât de mult crezi în destin? Povestea acestui bărbat din America pe nume  Tyrel Wolfe și soția a sale din Filipine, Joana te va face să-ți regândești punctul de vedere. Cei doi au fost uniți de un cadou de Crăciun din copilărie, iar acum au ajuns să fie căsătoriți și să aibă o viață minunată împreună.

Cadoul de Crăciun care i-a adus împreună. Un băiețel a trimis un pachet peste hotare, iar ani mai târziu și-a cunoscut mireasa

Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, însă povestea lor a început cu mulți ani înainte, pe când Tyrel locuia în Ihado. Alături de mai multe familii, părinții lui și-au dorit să facă un gest minunat de sărbători pentru cei aflați în nevoie. Printre aceștia se număra și Joana, care a primit chiar cutia trimisă de Tyrel în anul 2000.

Americanul, în acel moment doar un copil, i-a trimis mici daruri, printre care și o fotografie cu el. Joana și-a dorit foarte mult să-i mulțumească, așa că a scris o scrisoare pe care i-a trimis-o. Din păcate, plicul nu a ajuns niciodată la el și s-a pierdut.

Joana nu a încetat să-l caute pe Tyrel pentru a-i mulțumi

Mulți ani mai târziu, tehnologia i-a adus din nou împreună. Joana nu l-a uitat niciodată  pe băiețelul care a făcut un gest nemaipomenit pentru ea de Crăciun și a simțit că trebuie să ia legătura cu el. L-a căutat pe Facebook, însă cererea sa de prietenie nu a primit răspuns imediat. Abia după un timp Tyrel a acceptat să o adauge pe Joana în lista sa, iar această decizie avea să-i schimbe viitorul.

Cei doi au început să vorbească, Joana și-a spus povestea, iar ușor,ușor, sentimentele au început să apară. Au legat o frumoasă prietenie, și-au povestit întreaga viață, așa că în cele din urmă au decis să se cunoască în persoană. Era anul 2013 și Tyrel a călătorit până în Filipine la prietena sa.

Ceea ce tânărul american nu știa în acel moment este că urma să se îndrăgostească nebunește de Joana. Timpul petrecut împreună i-a apropiat mai mult ca oricând, așa că au decis să înceapă o relație, în ciuda distanței.

Sentimentele ce i-au unit erau deosebit de puternice, căci au rezistat în fața oricărui impediment pe care viața li l-a scos în cale. Un an mai târziu s-au căsătorit și acum au o familie împreună. Sunt părinții unui băiețel adorabil, căruia într-o bună zi îi vor povesti bucuroși cum au ajuns să se cunoască și să fie împreună.

Așa au ajuns să creadă în destin și în faptul că uneori viața ne poate face cele mai mari surprize. Tyrel și Joana trăiesc fericiți și își spun cu zâmbetul pe buze povestea, care este într-adevăr demnă de un film romantic.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: