Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu, gest emoționant de Crăciun pentru un tată singur și fetița acestuia. A venit tocmai din Dubai pentru a le face o surpriză

Cătălin Botezatu, gest emoționant de Crăciun pentru un tată singur și fetița acestuia. A venit tocmai din Dubai pentru a le face o surpriză

GALERIE FOTO (2)

Cătălin Botezatu este un om cu un suflet mare, dornic să împartă în jurul său zâmbete și bucurie. În prag de sărbători, a făcut un gest deosebit pentru un om al străzii și fiica acestuia. Povestea de viață a bărbatului l-a emoționat pe creatorul de modă, așa că și-a dorit ca perioada Crăciunului să fie una mult mai fericită pentru cei doi.

Bărbatul în cauză se numește George, iar povestea sa a fost făcută cunoscută unei țări întregi de Răzvan Voicu în mediul online. Deși greu încercat de soartă și fără un cămin al său, acesta nu a renunțat niciodată la fiica sa de doar 4 ani, Sofia.

Cătălin Botezatu, gest emoționant de Crăciun pentru un tată singur și fetița acestuia. A venit tocmai din Dubai pentru a le face o surpriză

A mărturisit că una dintre cele mai mari dorințe ale sale a fost să aibă o familie, chiar dacă condiția sa materială nu i-a permis acest lucru. Pentru el, copiii au fost mereu cei mai importanți, tocmai de aceea face tot posibilul să-i ofere micuței Sofia un trai cât mai bun.

“Mi-am dorit foarte mult un copil. Este adevărat că alerg foarte mult și mă chinui. Fac tot ce pot pentru ea”, a declarat George.

Cătălin Botezatu i-a auzit povestea, iar de Crăciun și-a dorit să le facă lui George și Sofiei o mare bucurie. Astfel, s-a întors din Dubai și a pregătit multe cadouri pentru ei. Le-a achiziționat haine, dar și alimente care să-i ajute să treacă mai ușor peste perioada dificilă de iarnă, când costurile pentru un trai decent sunt mult mai mari.

Creatorul de modă a avut pe această cale și un mesaj important de transmis. A mărturisit că obișnuiască să aducă bucurie în viețile celor aflați în nevoie tot timpul, chiar dacă nu vorbește public despre acest lucru. Asemenea gesturi nu ar trebui făcute doar de sărbători, ci în fiecare zi a anului, deoarece oamenii au mereu nevoie de ajutor.

„Trebuie ca oamenii să fie ajutați, să vă uitați în stânga și în dreapta. În fiecare zi poate fi Crăciunul sau Paștele dacă voi vreți asta. Eu fac astfel de acțiuni și la vedete și fără să știe nimeni. Mereu sunt extrem de emoționat. Fie că mă adresez copiilor, bătrânilor sau unor oameni ca el emoțiile sunt la fel. Trebuie să vă gândiți și la cei care au nevoie de noi. Fiți buni nu doar de Sărbători. Puteți ajuta oricând “, a fost mesajul lui Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă i-a făcut o propunere Sofiei

Cât despre micuța Sofia, Cătălin i-a făcut o propunere de nerefuzat. I-a propus acestea să urmeze o carieră în lumea modei, care poate începe încă de pe acum, când este atât de mică. Mai exact, vrea să o înscrie la o școală de modelling, iar ulterior să defileze pentru el la prezentările colecțiilor sale de haine.

“Te băgăm la școală de modelling, să defilezi cu fetițele, faci un curs de modelling și în prima prezentare vei defila pentru mine. Vrei?”, i-a spus acesta fetiței.

Bineînțeles, răspunsul fiicei lui George a fost unul afirmativ, ceea ce înseamnă că este gata încă de pe acum să muncească și să-și depășească condiția dificilă în care se află.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: