Redactia.ro
Home » Monden » 5 vedete implicate în scandaluri sexuale. Nu au putut ascunde ce s-a petrecut

5 vedete implicate în scandaluri sexuale. Nu au putut ascunde ce s-a petrecut

GALERIE FOTO (3)

Unele vedete din România încearcă să-și ascundă „mizeria” sub preș, însă de multe ori e imposibil! Așa se face că întâmplările neplăcute prin care au trecut au ajuns la urechile presei. Iată care au fost dintre cele mai scandaloase momente trăite de vedetele autohtone!

Nadine, hărțuită sexual de Claudiu Bleonț?

Nadine si Claudiu Bleont

Nadine a povestit tot presei după un episod neplăcut trăit cu Claudiu Bleonț. Vedeta a mărturisit că în perioada în care a jucat de celebrul actor, în piesa „Amadeu sau scapi de el cu greu”, acesta ar fi fost hărțuită sexual: „Claudiu a început să-mi spună că mă iubeşte şi că noi ar trebui să ne f…, ce mişto ar fi! (?) Şi în noaptea aia, de la cinci la şase dimineaţa, mi-a bătut cu pumnii în uşa camerei, urla să deschid, nu mai puteam de frică, credeam ca îmi va sparge uşa. Mi-a dat zeci de mesaje pe telefon să deschid, m-a sunat nonstop, a fost groaznic”. Mai mult de atât, Nadine spune că soția actorului era la curent cu practicile acestuia și că i-a luat apărarea. Cât despre Claudiu Bleonț, acesta a refuzat să comenteze acest subiect.

Cristian Tabără, relații sexuale cu fiica iubitei sale

Cristian Tabără și minora care l-a acuzat

Pe vremea când lucra la PRO TV, Cristian Tabără a fost implicat într-un scandal sexual. Fosta iubită a prezentatorului l-a acuzat că ar fi intreținut relații sexuale cu fiica sa, care era minoră. Prin urmare, Tabără a fost anchetat pentru abuz sexual cu un minor. Însă, anchetatorii au ajuns la concluzia că acuzațiile aduse de fosta iubită nu sunt susținute de fapte. Chiar și așa, Cristian Tabără și-a pierdut jobul.

Mariana Moculescu, plătită pentru relații sexuale

Mariana Moculescu

Potrivit presei autohtone, Mariana Moculescu ar fi întreținut relații sexuale pe bani pentru a-i asigura traiul fiicei sale. La acea vreme, presa a ajuns în posesia unei înregistrări telefonice dintre soția lui Horia Moculescu și fiica sa, în care Mariana își recunoștea fapta: „De ce a trebuit să fac sex pentru 500 de dolari?! Moculescu nu mi-a dat bani pentru întreţinerea copilului. Îmi trebuia mie copil cu un boşorog cu 30 de ani mai mare? Mi-am nenorocit tinereţea! Eşti nefericirea mea, eşti chinul meu, eşti crucea mea. Mi-am născut propria cruce! Eşti o urâtă! Du-te d***u!”, i-a urlat, în telefon, Mariana fiicei sale.

Carmen Șerban, relație intimă cu o minoră

Carmen Șerban

Și Carmen Șerban s-a găsit într-un astfel de scandal. Ea ar fi fost acuzată că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră. Aceasta din urmă ar fi fost, de fapt, ajutată financiar de cântăreață. La acea vreme, Carmen Șerban a negat toate acuzațiile: „Atunci când ţi se face o mare nedreptate şi eşti acuzat că ai făcut lucruri pe care nici nu te-ai gândit să le faci, atunci când munceşti 23 de ani, e normal să fii afectată. Sunt nemâncată, mă rog nonstop. Mi-a fost alături Cristi, prietenul meu şi Emma, singura prietenă care a rămas lângă mine în aceste momente. Oamenii sunt lângă tine doar când ţi-e bine”.

Daniela Crudu, relații sexuale pe bani

Ce face Daniela Crudu de când nu mai e în televiziune. Cum își câștigă fosta asistentă existența
Daniela Crudu i-a promis favoruri sexuale lui Leo de la Strehaia

În 2011, Daniela Crudu era acuzată de Leo de la Strehaia că ar promis favoruri sexuale în schimbul sumei de 10.000 de euro. Fosta asistentă TV a spus, însă, că totul a fost o… glumă: „Totul a fost în joacă. El a zis că vrea să îmi facă un cadou, iar eu i-am dat contul meu, în joacă. Nu este adevărat că i-am scris în sms să îmi dea bani dacă mă vrea pentru o noapte. Omul ăsta minte fără să clipească”. Din păcate pentru ea, totul s-a încheiat cu concedierea ei din matinalul „Neața cu Răzvan și Dani”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: