Redactia.ro
Home » Știri » Accidentul cu două fetițe lovite de mașina de Poliție în București, explicat de martori. Ce s-ar fi întâmplat imediat cu polițistul de la volan

Accidentul cu două fetițe lovite de mașina de Poliție în București, explicat de martori. Ce s-ar fi întâmplat imediat cu polițistul de la volan

GALERIE FOTO (2)

Accidentul cu mașina de Poliție care a spulberat două fetițe a fost explicat de martori. Cei prezenți la locul tragediei au povestit, în direct la Antena 3, ce s-a întâmplat imediat după impactul în urma căruia una dintre minore a decedat.

Un martor la accidentul produs în zona Laminorului din Capitală, unde o mașină de Poliție a spulberat două fetițe, a povestit în direct la Antena 3 cum s-a produs teribilul impact.

Accidentul cu două fetițe lovite de mașina de Poliție în București, explicat de martori

„Am văzut, le-a lovit în plin. O fetiţă cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată 30 de metri. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu. A venit o singură ambulanţă, apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanţă”, a declarat tânărul care a fost martor la accident, la Antena 3.

„Echipajul de poliție a oprit. Nu au chemat ambulanța. Au venit polițistii. Unul din domni îmbrăcat în civil l-a luat pe șofer, l-a dus după un tomberon și l-a schimbat de haine. I-au dat haine civile. L-au ascuns. L-au luat din mașină, l-au dus după tomberon, l-au schimbat de haine și l-au dus în altă mașină. Mașina avea foarte mare viteză. Pe șosea nu sunt urme de frână. Fetița moartă avea 11 ani jumate”, a mărturisit un alt martor.

Accident cu mașina de Poliție în București, ce a transmis Poliția Capitalei

Poliţia Capitalei au emis o informare, imediat după accident.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, a transmis, printr-o informare, Poliția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini