Redactia.ro
Home » Știri » Profesoară din Brașov, batjocorită în ultimul hal în timpul orei

Profesoară din Brașov, batjocorită în ultimul hal în timpul orei

Profesoară din Brașov, batjocorită în ultimul hal în timpul orei

O profesoară din Brașov, a fost filmată în timp ce era batjocorită de o elevă în timpul orei. Profesoara nu a putut să își continue cursul, deoarece o elevă a început să o jignească în ultimul hal.

Profesoară din Brașov, batjocorită în ultimul hal în timpul orei

Imagini șocante au fost surprinse în timpul unei ore de curs, într-o școală dib .Brașov unde o profesoară a fost jignită de o elevă care îi cânta și o jignea de față cu toți de colegii de clasă. Imaginile au filmate chiar de către eleva care a o jignea și râdea în timpul orei, în timp ce profesoara o ruga să se oprească și să se calmeze.

După apariția imaginilor în mediul online, directorul liceului a deschis o anchetă internă și a purtat o discuție cu profesoara umilită. De asemenea, .IPJ. Brașov au deschis și ei o anchetp pentru a afla cine este eleva și în ce împrejurări s-a produs incidentul.

În urma apariției în mediul online, pe o rețea de socializare, a unei înregistrări video în care o elevă dă dovadă de un comportament neadecvat în timpul orelor de curs, politiștii din cadrul. I.P.J. Brasov. – Poliția. Municipiului. Săcele, s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili persoana/persoanele implicate și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a declarat. Alina. Ivan, purtătorul de cuvânt al.. IPJ Brașov.

Citeste si:Horoscop 1 octombrie 2019. Bucurie fără margini pentru o zodie de apă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: