Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop de weekend 16-17 martie 2019. Vești bune pentru două zodii

Horoscop de weekend 16-17 martie 2019. Vești bune pentru două zodii

Horoscop de weekend 16-17 martie 2019. Vești bune pentru două zodii

Horoscop de weekend 16-17 martie 2019. Urmează două zile de relaxare în general, cu deplasări în afara orașului și cu mult noroc din parte astrelor, dar nu pentru toate zodiile, din păcate.

Berbec

Siți că primăvara își intră cu adevărat în drepturi așa că începi și tu să te gândești la viitor. Ieși din starea de indiferență pe care ai avut-o în altima vreme, bucură-te de viață pentru că ai toate motivele.

Taur

După o săptămână foarte grea și tensionată, să știi că ai și tu dreptul să te bucuri de puțină liniște și relaxare. Protejează-ți atât sănătatea fizică cât și pe cea psihică, și învață pe viitor să fii mai echilibrat.

Gemeni

Săptămâna aceasta nu a fost una foarte bună pentru tine, dar nu trebuie să te întristezi, urmează o perioadă înfloritoare pe toate planurile. Ai doar puțină răbdare și lucrurile bune vor veni și în viața ta.

Rac

Nu te mai gândi la lucrurile pe care nu le-ai spus sau pe care nu le-ai făcut la timp. Mai bine concentrează-te pe viitor, comunică cu oamenii de lângă tine, fă-te ascultat și mai ales înțeles, nu renunța la prima piedică.

Horoscop de weekend 16-17 martie 2019 – DOUĂ ZODII NOROCOASE

Leu

Se pare că astrele te iubesc în aceste două zile. Tu vei avea succes pe toate planurile. Va fi suficient doar să îți dorești ceva, și lucrurile se vor întâmpla de la sine. Totuși ai grijă la excese și la atitudinea superioară.

Fecioară

Ai muncit prea mult în ultima vreme așa că meriți din plin o călătorie în care să te deconectezi de la griji. Poate fi chiar o minivacanță, așa că cel mai bien ar fi să ai deja bagajele pregătite pentru orice situație.

Balanță

Este posibil să afli un secret care va aduce o schimbare foarte importantă, care poate să fie și bună, și rea. Ai grijă cum privești lucrurile în ansamblu și cum abordezi această situație. De comportamentul tău depinde cum se va termina povestea.

Scorpion

Chiar dacă nu ți se pare ușor, lasă în spate toate grijile și problemele mai vechi pe care nu le-ai rezolvat încă. Din cauza lor pierzi șanse importante pentru prezent și chiar pentru viitor. Veștile bune bat la ușă.

Săgetător

Chiar dacă nu ți-a spus, să știi totuși că cineva drag ție s-a tot gândit la tine în ultima vreme. Așa că în aceste zile urmează o vizită, o întâlnire în oraș, și cu siguranță multe cadouri și cuvinte care te vor bucura cu adevărat.

Capricorn

Dacă în timpul săptămânii te gândeai să te ocupi de casă în acest weekend, uită de acest plan. Alege să te întâlnești cu oamenii dragi și apropiați pentru că această abordare este una mult mai sănătoasă decât izolarea.

Vărsător

Aceste zile sunt foarte potrivite pentru visare și chiar pentru făcut planuri concrete. Gândește-te bine ce-ți dorești cel mai mult: un nou loc de muncă, o casă nouă, un alt partener poate. Alege cu inima.

Pești

Îți dorești ca totul să se întâmple imediat, dar trebuie să înțelegi că nu este posibil. Înarmează-te cu răbdare dacă-ți dorești să obții ceva. Doar așa vor veni veștile bune, surprizele plăcute.

Citește și: 5 zodii de femei care vor înflori în această primavară

Horoscopul primăverii pentru fiecare zodie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: