Redactia.ro
Home » Știri » Polițista Adela i-a lăsat soțului mesajul de adio și s-a sinucis în baia din Gara Strehaia: ”A sunat-o imediat înapoi”

Polițista Adela i-a lăsat soțului mesajul de adio și s-a sinucis în baia din Gara Strehaia: ”A sunat-o imediat înapoi”

GALERIE FOTO (4)

O nouă tragedie îndoliază România! La doar 25 de ani, polițista Adela s-a sinucis în baia din Gara Stehaia. A apucat doar să-i transmită un mesaj de adio soțului ei. Bărbatul nu a mai reușit să îi mai vorbească.

Adela, polițista care s-a sinucis în baia din Gara Stehaia, nu a vorbit cu nimeni la telefon înainte de a recurge la gestul extrem. Tânăra de doar 25 de ani i-ar fi dat doar un mesaj soțului ei, după care și-a închis telefonul.

Ies la lumină detalii cutremurătoare despre ultimele clipe din viața Adelei, polițista care sinucis în baia din Gara Strehaia, la scurt timp după ce a intrat în tură. Unul dintre apropiații tinerei face mărturii cutremurătoare despre mesajul de adio trimis soțului.

Mesajul de adio al Adelei, polițista care s-a sinucis în baia din Gara Strehaia

Polițista Adela suferea de ceva timp de depresie. Apropiații ar fi încercat să o ajute chiar. Dar cu toate acestea, polițista a decis să recurgă la gestul extrem.

La prima oră a dimineții i-ar fi dat un mesaj lui Sorin, soțului ei, și i-a spus cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu are încotro. După, ea și-a închis telefonul și a plecat în baia din gară unde s-a împușcat.

Bărbatul a sunat-o imediat înapoi, însă nu i-a mai răspuns nimeni. Așa se face că i-a anunțat imediat colegii care au pornit în căutarea sa. care au găsit-o într-o baltă de sânge.

„În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face. Însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin inainte”, a spus prietenul Adelei pentru observatornews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: