Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Cristina Ciobănașu după ce Vlad Gherman și-a făcut publică relația cu Oana Moșneagu

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu după ce Vlad Gherman și-a făcut publică relația cu Oana Moșneagu

GALERIE FOTO (3) Cum a reacționat Cristina Ciobănașu după ce Vlad Gherman și-a făcut publică relația cu Oana Moșneagu

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat, anul trecut, că vor pune punct relației lor amoroase, dar că vor continua să lucreze împreună și să păstreze o relație de amiciție. Lucru care s-a și întâmplat. Acum, toți se-ntreabă, însă, cum a primit Cristina Ciobănașu vestea că fostul ei iubit și-a găsit o nouă jumătate?

Vlad Gherman și-a făcut publică relația cu Oana Moșneagu

Deși după despărțirea de Cristina Ciobănașu actorul a fost devastat, iată că a reușit să lase totul în urmă și să se încreadă din nou în iubire. El și-a găsit o nouă iubită și a recunoscut relația cu ea după mai multe luni de speculații.

Noua parteneră a actorului este nimeni alta decât colega lui de platou, Oana Moșneagu. Cei doi s-au apropiat chiar după despărțirea lui Vlad de Cristina Ciobănașu și, încetul cu încetul, s-a transformat într-o relație de iubire.

Vlad Gherman si Oana Mosneagu

Actorul a anunțat, în weekend, că el și Oana Moșneagu formează un cuplu. „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e “da”, este mesajul pe care acesta l-a postat în mediul online ca urmare a valului de întrebări primit de la fani cu privire la statusul relației lor.

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu la aflarea veștii

La rândul ei, Cristina Ciobănașu și-a refăcut viața amoroasă după despărțirea de Vlad Gherman. Ea și-a asumat relația cu Alexandru Mureșan încă din toamna anului trecut, cauzând dezamăgire în rândul fanilor care o vedeau întoarsă în brațele fostului.

Ei bine, după cum era de așteptat, actrița nu a avut nicio reacție atunci când Vlad Gherman și-a asumat noua relație amoroasă. Putem presupune, însă, că vestea n-a luat-o prin surprindere și că nici nu i-a cauzat vreo neplăcere. Asta pentru că lucrează cot la cot cu ei și că, sigur, cei doi au anunțat-o cu mult înainte de a-și face relația publică.

De altfel, Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu au o relație destul de bună. Cele două apar împreună în mai multe fotografii, semn că se înțeleg destul de bine pe platourile de filmare și că între ele nu este loc de vreo animozitate.

Fotografia postata de Cristina Ciobanasu in mediul online
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: