Redactia.ro
Home » Monden » Rihanna este însărcinată! Cântăreața și iubitul ei, Asap Rocky, vor deveni părinți în primăvara acestui an

Rihanna este însărcinată! Cântăreața și iubitul ei, Asap Rocky, vor deveni părinți în primăvara acestui an

GALERIE FOTO (2)

Vești uriașe de peste Ocean! Cântăreața Rihanna este însărcinată cu primul ei copil. Ea și iubitul ei, artistul Asap Rocky, vor deveni părinți în primăvara acestui an.

Rihanna e însărcinată

Începutul de an este unul plin de emoții pentru Rihana! Cântăreața este însărcinată cu primul copil și urmează să nască în primăvara acestui an. Momentan, artista nu a dat nicio declarație în acest sens, însă fotografiile surprinse cu ea sunt mai mult decât grăitoare.

Vedeta de 33 de ani a fost surprinsă în compania iubitului său, în weekend,pe străzile din New York. Cu o burtică proeminentă și la vedere, Rihanna nu s-a ferit deloc de privirile curioase ale celor din jur.

Ea și-a etalat burtica de gravidă, spulberând astfel orice urmă de îndoială.

 

Cântăreața va naște în primăvara acestui an

Până la acest moment, Rihanna n-a dorit să comunice în mediul online momentele fericite pe care le trăiește, dar nici nu s-a ferit să le arate. Judecând după burtica proeminentă, sarcina este destul de avansată, iar cântăreața ar urma să nască în 4-5 luni.

Amintim că Rihanna și rapperul Asap Rocky formează un cuplu de cel puțin un an. În luna mai a anului trecut, Asap Rocky declara că Rihanna este „iubirea vieții” lui. Întrebat fiind cum e să fii într-o relație cu Rihanna, acesta a menționat că e foarte fericit, mai ales că știe că și-a găsit aleasa.

Anterior relației cu Asap Rocky, Rihanna s-a iubit cu arabul miliardar Hassan Jameel. Relația lor a durat trei ani și toți credeau că se îndreaptă spre altar. Din păcate, în ianuarie 2020, cei doi au ajuns la despărțire. Câteva luni mai târziu, artista a apărut în compania actualului ei iubit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: