Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV Cum s-a schimbat viața Danei Chera (ex-Grecu) odată cu întoarcerea pe TV? De ce provocări are parte

EXCLUSIV Cum s-a schimbat viața Danei Chera (ex-Grecu) odată cu întoarcerea pe TV? De ce provocări are parte

GALERIE FOTO (3)

A lipsit motivat de pe micile ecrane, dar acum s-a întors cu forțe proaspete și – zice ea – mult mai așezată, la cârma a două emisiuni ale postului de televiziune ETNO TV. Dana Chera, fostă Grecu, ne-a acordat un interviu în exclusivitate despre cum arată viața ei după ce a devenit din nou mamă, dar și despre provocările pe care le are prin prisma noului proiect din televiziune.

După ani întregi pe TV, a venit și o pauză binemeritată. De ce ai stat departe de meseria ta timp de 4 ani?
Viața m-a dus de mână în direcția asta, Slavă Domnului. Și a fost o ieșire așa cum și-ar dori-o mulți. Am născut-o pe Ana și am stat cu ea doi ani, cât își doresc mamele să stea acasă, dar nu reușesc să-și ducă planul la capăt, din păcate. Pentru mine a fost o experiență unică, minunată, pe care aș face-o cadou tuturor celor care lucrează în presă. Și dvs! Meseria de jurnalist fură fără să-ți dai seama ceva care nu se poate reface decât dacă te desprinzi o vreme de turbion. Fură liniștea, fără de care ne transformăm în roboți cei mai mulți dintre noi. Și asta ne privează de frumusețea și profunzimea lumii în care trăim și despre care le vorbim altora.

Toți s-au așteptat să te revadă pe același post, la Antena 3. Dar surpriză a fost să te descopere la ETNO TV, la cârma a două emisiuni. Ce te-a motivat să accepți această propunere?
ETNO este un proiect foarte greu. Dar foarte frumos. Eu n-am ales calea ușoară în viață profesionala niciodată. E o echipa buna acolo, care acum se sudează. Lucrez cu producătoarea mea din Antena, cu Andreea Munteanu. Este și Marius Huc, directorul de programe, un om pe care îl apreciez. Toți colegii sunt vii și liberi, cum îmi place mie să spun.

Dana Chera prezintă două emisiuni la ETNO TV

Cu ce e diferită Dana Grecu de acum, față de cea de acum 4 ani?
Sunt mai așezată. Asta simt eu. Și am mai multă răbdare și înțelegere pentru lucrurile care se întâmplă. Întotdeauna am căutat să văd dincolo de vorbe și stări, să citesc ce nu e scris la vedere. Acum sunt un pic mai bună în a face asta.

Cum te împarți între viața de familie și cea profesională, dat fiind faptul că o să te vedem des pe sticlă? Ai o bonă?
Pe Ana n-am crescut-o cu bonă. Deci n-am bonă! Pe ecran, la Etno, sunt 3 zile. Marți, joi și vineri. Mă descurc. Mi-e greu cu drumul Pitești-București, drum pe care înainte îl făceam fluierând. Dar nu lucrez în fiecare zi, am găsit înțelegere pentru asta! În fapt, dacă aș fi fost nevoită să o iau de la capăt și să stau departe de ai mei, alegerea ar fi fost fără dubiu în favoarea familiei. Fără dubiu!

Soțul te-a susținut în acest demers (n.r. de a te întoarce pe ecrane)? Cum arată căsnicia voastră la aproape 5 ani de la oficializare?
Soțul meu este un medic foarte bun, pasionat de meseria lui și cu mare respect pentru pacienții săi, așa că înțelege ideile de menire, de pasiune și respect pentru cei care îți dau timpul lor. Evident că-i un sprijin uriaș pentru mine. Căsnicia noastră? Este frumoasă! Așa cum am visat eu să fie și așa cum visează orice om pentru care contează dorul, bucuria și liniștea.

Care e relația din prezent cu fostul soț, mai ales că aveți împreună doi copii?
Ați răspuns în locul meu și vă mulțumesc. Relația mea cu fostul soț sunt cei doi copii ai noștri, copii care au nevoie de sprijin și de înțelegere. De căldura și timp. Ca toți copiii din lume!

Dana Chera realizează, la ETNO TV, talk-show-ul politic și social ”Subiectul zilei”, în alternanță cu Alina Eftimie, emisiune care este difuzată de luni până joi, între orele 20.00-22.00. Ea realizează și emisiunea ”Tainele minții”, care este difuzată vineri, între orele 20.00-21.00, o emisiune de început de weekend.

De asemenea, Pe Dana Chera o puteți găsi și pe blogul său, danachera.ro, acolo unde își așază gândurile ori de câte ori găsește timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: