Redactia.ro
Home » Monden » Momente emoționante la ceremonia de comemorare a Prințului Philip. Regina Elisabeta, în lacrimi!

Momente emoționante la ceremonia de comemorare a Prințului Philip. Regina Elisabeta, în lacrimi!

GALERIE FOTO (5) Momente emoționante la ceremonia de comemorare a Prințului Philip

Momente emoționante la ceremonia de comemorare a Prințului Philip. Familia regală britanică s-au reunit marți, 29 martie, la comemorarea Prințului Philip. Anul trecut, soțul reginei Elisabeta s-a stins din viața la vârsta de 99 de ani. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 74 de ani.

Momente emoționante la ceremonia de comemorare a Prințului Philip. Regina Elisabeta, în lacrimi!

Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, împreună cu fiii, nepoții și străinepoții săi, s-au strâns la comemorarea Prințului Philip. Suverana a fost surprinsă cu ochii în lacrimi, iar toată lumea din încăpere a fost emoționată. Regina Marii Britanii a apărut într-o rochie verde închisă, asortată cu o pălărie în aceeași culoare, o geantă neagră și o pereche de pantofi negri. Regina a venit însoțită la brațul Prințului Andrew, cel care se află în plin scandal. Mulți membrii ai familiei regale a Marii Britanii au fost prezenți la evenimentul ce a avut loc la Westminster Abbey. Printre cei prezenți s-a numărat și Prințul Charles, soția sa, Carmilla, Prințul Andrew, Printesa Anna, dar și William, alături de familia sa, Kate și doi dintre copiii lor. Regina a folosit un baston pentru a se deplasa în interiorul catedralei Westminster din Londra.

Regina a venit în aceeași mașina cu Printul Andrew de la Castelul Windsor. Clopotele au răsunat în Catedrala Westminster după ce au apărut primii invitați. Acest eveniment marchează data când Ducele și Ducesa de Cambridge își aduc copiii cei mari să fie martori la o ceremonie religioasă. Printre invitații prezenți la evenimentul în cinstea Prințului Philip au fost și Zara Tindall, alături de soțul ei Mike și fiica lor. Regina, Camilla și Printesa Anna au purtat toate trei ținute verzi, în memoria faptului că pentru Prințul Philip, culoarea reprezentativă este verdele de Edinburgh. Regina Elisabeta a purtat o broșă aurie, în formă de scarabeu, care fusese un cadou de la Printul philip pe care l-a primit în 1996. Persoanele apropiate casei regale a Marii Britanii au crezu că starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a că nu i-ar putea permite să participe la ceremonia de comemoria a Printului Philip. Din fericire, Majestatea Sa și-a revenit și a fost alături de toți cei dragi.

Prințul Philip a murit la vârsta de 99 de ani

Prințul Philip s-a stins din viață la Castelul Windsor, pe 9 aprilie 2021. Conform documentului, Sir Huw Thomas a fost cel care a constatat decesul Ducelui de Edinburgh. Printul Philip a avut loc opt zile mai târziu după ce i-a fost anunțat decesul și au participat doar 30 de persoane, printre aceștia și Prințul Harry. Acesta a zburat din Los Angeles fără soția sa, Meghan Markle, care era însărcinată cu cel de-al doilea copil. Medicii au sfătuit-o să nu călătorească pentru a nu-și pune sarcina în pericol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: