Redactia.ro
Home » Monden » Pentru cine s-a întors Irina Rimes în România? Cântăreața a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios

Pentru cine s-a întors Irina Rimes în România? Cântăreața a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios

GALERIE FOTO (3)

Irina Rimes a lăsat România pentru Franța, acolo unde îndrăgita cântăreață iubește din nou. Este vorba de artistul David Goldcher. Dar de curând s-a reîntors în România, unde paparazzi au surprins-o alături de un bărbat misterios.

Irina Rimes a fost surprinsă alături de un bărbat misterios. Iar gesturile artistei față de tânărul în cauză au trădat o oarecare apropiere.

Pentru cine s-a întors Irina Rimes în România? Cântăreața a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios

Irina Rimes s-a bucurat din plin de revederea cu bărbatul misterios, un tânăr brunet și lejer îmbrăcat, potrivit imaginilor publicate de Cancan.ro.

La un moment dat, cântăreața a fost surprinsă în timp ce l-a îmbrățișat strâns pe bărbatul misterios, care a venit la terasa la care artista se afla împreună niște prietene. Iar acest gest a lăsat loc de interpretări, deși Irina s-a declarat de curând că e îndrăgostită lulea de David Goldcher, artistul francez pentru care a renunțat la România.

Irina Rimes, gata de nunta cu David Goldcher

Cu toate acestea, Irina Rimes a mărturisit, cu ceva vreme în urmă, că se bucură de fiecare alături de partenerul ei de viață, care i-a cunoscut deja familia.

„Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu «dezbrăcatul miresei». Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici.

Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: «pe ăsta să nu-l mai pierzi!».

Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”, a povestit cântăreața în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: