Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face și cum arată acum Magda Ciumac. Are un iubit milionar

Ce mai face și cum arată acum Magda Ciumac. Are un iubit milionar

GALERIE FOTO (7) O mai ții minte pe Magda Ciumac

O mai ții minte pe Magda Ciumac? În urmă cu câțiva ani, Tolea și Magda Ciumac erau recunoscuți de toți românii care i-au urmărit la OTV. Relația scandaloasă a celor doi a făcut mare vâlvă chiar și după ce au divorțat. Anii au trecut, iar viața Magdei s-a schimbat radical.

Ce mai face și cum arată acum Magda Ciumac. Are un iubit milionar

Magda și Tolea Ciumac au fost vedetele postului OTV, deținut de Dan Diaconescu. Scandalurile pe care le avea cu luptătorul au făcut-o cunoscută pe Magda, care la acea vreme era soțua lui Tolea. La scurt timp, bruneta a devenit un invitat permanent în platoul televiziunii și era folosit drept comentator pe subiectele zilei, în special la cazul Elodiei Ghinescu. Magda Ciumac obișnuia să facă audiențe mari, mai ales atunci când se urca pe mese și dansa. Ei bine, anii au trecut, OTV s-a închis, iar de Magda Ciumac nu am mai auzit nimic. Bruneta a divorțat de tatăl fiuli ei, iar viața i s-a schimbat radical.În viața acesteia a apărut un italian milionar cu care Magda are o relație de ani buni. Atât ea, cât și fiul ei se bucură de o viață fără lipsuri. Pentru că este bogat, iubitul Magdei Ciumac deține multe case, inclusiv in Italia, acolo unde bruneta își petrece cel mai mult timp.

Deși nu se știe dacă Magda și Tolea Ciumac au rămas în relații bune, în trecut, cei doi și-au aruncat cuvinte dure. ”Despre Tolea ce să zic? El nu a plătit niciodată nimic copilului. Nici nu vrem nimic de la el, nici nu îi vrem răul, indiferent unde se află. Am înțeles că acum are niște probleme cu legea. Ca de obicei, nu este o noutate, eu vreau să știu doar că este bine. Pentru că până la urmă este tatăl copilului, indiferent că nu și-a căutat copilul sau că nu l-a ajutat cu absolut nimic. Când spun nimic, mă refer că nici măcar cu o bomboană nu a primit copilul de el. Dar nu asta contează în viață…”, a declarat Magda Ciumac în trecut.

Magda Ciumac, adevărul despre procesul cu soția lui Tolea

În urmă cu câțiva ani, Magda Ciumac a dat-o în judecată pe actuala soție a lui Tolea Ciumac, pentru că i-a adus mai multe acuzații pe care nu a putut să le probeze în instanță. Într-un final, judecătorii i-au dat dreptate ei, dar soția lui Tolea încă nu i-a plătit daune morale Magdei.„Clar am câștigat. Când am câștigat, ea a făcut apel. Vezi Doamne, nu a știut de proces, dar a știut toată țara! Am câștigat, dar nu a plătit încă nimic”, a declarat Magda Ciumac pentru FANATIK.

Fiul ei, Alexander, în vârstă de 16 ani, este sursa ei zilnică de fericire, iar anul trecut declara că Tolea nu se interesează de soarta copilului lor. „Alexander este în primul an de liceu. Face 15 ani în luna august. Tolea nu a mai vorbit cu el. Fiecare oferă ce are în suflet”, a mai spus Magd Ciumac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: