Redactia.ro
Home » Monden » Ținuta care a pus-o în dificultate pe Adela Popescu, în direct. Ce probleme a întâmpinat prezentatoarea TV

Ținuta care a pus-o în dificultate pe Adela Popescu, în direct. Ce probleme a întâmpinat prezentatoarea TV

GALERIE FOTO (4) Adela Popescu

Ținuta care a pus-o în dificultate pe Adela Popescu, în direct. Prezentatoarea Tv este în fiecare zi alături de telespectatori discutând cele mai actuale subiectele mondene. În ediția de joi a emisiunii Vorbește lumea, Adela Popescu s-a confruntat cu o situație dificilă. Ținuta pe care a purtat-o i-a cam dat bătăi de cap moderatoarei.

Ținuta care a pus-o în dificultate pe Adela Popescu, în direct. Ce probleme a întâmpinat prezentatoarea TV

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoarea tv. Vedeta moderează emisiunea Vorbește lumea, difuzată zilnic pe PRO TV. În ediția de joi a emiiunii, prezentatoarea tv a fost pusă în dificultate de ținuta pe care a purtat-o. Pentru că a venit căldua, vedetele au început să poarte haine cât mai lejere și elegante. Prezentatoara adoptă deseori tinute colorate și mai subțiri, având o siluetă de invidiat. Cu toate astea, vestimentația pe Adela Popescu a ales-o joi a fost una care a i-a dat multr bătăi de cap.

Moderatoarea tv a declarat că nu mai știe cum să stea din cauza ținutei sale. Adela a optat pentru un compleu mov, format dintr-o cămașă cu despicături în jurul brațelor și o fustă mini. Aceasta i-a creat câteva probleme vedetei, care a mărturisit la începutul emisiunii că nu știe cum să se așeze, fiindu-i teamă să nu se vadă prea mult la televizor. În timp ce colegii de platou discutau despre trafic, întrebându-i pe telespectatori cât au petrecut cel mai mult în mașină, Adela avea o problemă mult mai importantă. „Am încercat să stau așa, am încercat pe o părticică. Se ridică fustița”, a spus prezentatoarea de la Vorbește lumea, în direct.

Cu toate astea, blondina s-a lăudat cu ținuta ei și pe rețelele de socializare, unde a postat multe imagini. Deși a adus pe lume trei copii, Adela Popescu are o siluetă de invidiat.

Adela Popescu, despre viața cu trei copii

Adela Popescu este mamă cu normă întreagă. Deși este ocupată pe plan profesional, vedeta reușește să își fac timp pentru cei trei băieți ai ei. Anul trecut, Adela l-a născut pe Adrian, iar câteva luni la reîntors pe sticlă, la emisiunea pe care o prezenta înainte de a rămâne însărcinată. Bebelușul nu i-a dat prea mari bătăi de cap, iar ceilalți doi băieți ai săi reușesc să înteleagă multe lucruri și o ajută pe vedetă. Pentru a se ocupa mai bine de carierele lor, Radu și Adela au decis să angajeze o bonă care are grijă de bebeluș atunci când prezentoarea tv nu se află prin preajmă.

„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat.La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine”, a spus Adela Popescu pe pagina personală de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: