Redactia.ro
Home » Monden » Făt-Frumosul de la Hollywood nu mai arată deloc ca-n tinerețe! Rotunjor și cu părul grizonant, actorul e de nerecunoscut

Făt-Frumosul de la Hollywood nu mai arată deloc ca-n tinerețe! Rotunjor și cu părul grizonant, actorul e de nerecunoscut

GALERIE FOTO (5)

La începutul anilor `80, era unul dintre cei mai vânați actori din lume. Acum, de-abia mai amintește de bărbatul cuceritor și râvnit de femeile din întreaga lume. Asta nu-l face, însă, mai puțin fericit. Are lângă el femeia mult iubită și-și trăiește bătrânețea fix așa cum își dorește: în tihnă și cu multa degajare.

Făt-Frumosul de la Hollywood s-a transformat la 71 de ani

La 30 de ani, era deja un actor cunoscut și femeile făceau cozi în fața casei lui, în speranța că ar putea primi măcar un autograf. Însă, el n-a avut ochi decât pentru o femeie: Goldie Hawn, cea denumită la Hollywood drept actrița cu „zâmbetul de aur”.

Tot lângă ea este și acum, 39 de ani mai târziu. Cei doi au fost surprinși într-o vacanță pe iaht, în Grecia, bucurându-se de soarele arzător și de apa cristalină. Nu am putut ignora, însă, faptul că actorul Kurt Russell nu mai arată deloc ca-n anii lui de glorie. Cu o siluetă mult mai rotunjoară și părul grizonant, actorul pare să fi intrat în perioada lui relaxare. Și bine face, căci la cei 71 de ani Kurt se bucură de un mariaj fericit, copii realizați și o carieră la Hollywood demnă de o legendă.

Goldie Hawn, siluetă zveltă la 76 de ani

În ciuda faptului că nici pe ea n-a ocolit-o trecerea timpului nu putem să nu remarcăm faptul că actrița și-a păstrat silueta zveltă. Îmbrăcată într-un costum de baie negru, Goldie arată foarte bine pentru cei 76 de ani.

Goldie Hawn, la plajă, la 76 de ani

Singurul minus ar fi, desigur, multitudinea de operații estetice faciale pe care actrița și le-a făcut pentru a-și păstra tinerețea. N-ar fi, însă, nici prima și nici ultima actriță căreia îi e teamă să îmbrătrânească…

Goldie și Kurt, în tinerețe

 

Goldie și Kurt sunt împreună din 1983, din anul în care actorul divorțase de prima lui soție, Season Hubley.

Din relația lor a rezultat un băiat, pe nume Wyatt Russell.

Însă, amândoi au și alți copii, din celelalte mariaje. Goldie Hawn este mamă pentru celebra Kate Hudson și pentru Oliver Hudson, ambii proveniți din mariajul cu Bill Hudson.

Iar Kurt mai are un băiat, pe nume Boston Russell, provenit din primul lui mariaj, cel cu Season Hubley.

Goldie și Kurt cu o parte din copiii și nepoții lor
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: