Redactia.ro
Home » Stil de viață » Imaginea care a făcut înconjurul internetului. Ce au făcut angajații unei benzinării cu un câine fără stăpân: ”A venit și nu a mai vrut să plece”

Imaginea care a făcut înconjurul internetului. Ce au făcut angajații unei benzinării cu un câine fără stăpân: ”A venit și nu a mai vrut să plece”

GALERIE FOTO (2)

Imaginea care a făcut înconjurul internetului. Un câine fără stăpân și-a găsit adăpost și o nouă familie într-o benzinărie. Patrupedul a fost văzut singur, înfometat, iar angajații unei benzinării i-au sărit în ajutor.

Imaginea care a emoționat tot internetul

Mulți internauți au avut parte de un șoc să vadă un cățel fără stăpân, singur, înfometat și neajutorat. Patrupedul a fost ajutat de către angajații unei benzinării, a fost hrănit și…îmbrăcat. Imaginea a ajuns pe diferite grupuri de Facebook, unde iubitorii de animale au rămas plăcut surprinși să vadă că mai există oameni buni în lumea aceasta. Câinele a fost îmbrăcat cu o salopetă de muncă, de la benzinăria respectivă. Mai apoi, acesta a ”muncit” alături de angajați. I-a urmat pe aceștia oriunde au mers și le-a furat inimile clienților.

Într-o zi a venit și nu a mai vrut să plece, acum angajații și managerul au decis că el face parte din familia benzinăriei”, se arată în descrierea fotografiei.

Cățelul a furat inimile tuturor

Cățelul a furat inimile tuturor, internauții fiind de-a dreptul emoționați atunci când au văzut imaginea. Patrupedul a fost pregătit corespunzător pentru locul de muncă de la benzinărie. Odată ajuns acolo, acesta nu a mai plecat. A găsit în angajații benzinăriei o adevărată familie. Internauții au rămas plăcut surprinși să vadă câtă grijă au angajații de patruped. Aceștia au apreciat gestul angajaților și au ținut să le transmită numai mesaje de apreciere: ”Felicitări, oameni minunați”, ”Bravo vouă”, ”Așa gest mai rar”, ”Felicitări, să aveți grijă de cățel”, ”Aveți o inimă bună, felicitări”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini