Redactia.ro
Home » Știri » Iulia și-a pierdut viața la 23 de ani, într-un accident teribil: ”Unde au zburat visele tale, înger frumos?”

Iulia și-a pierdut viața la 23 de ani, într-un accident teribil: ”Unde au zburat visele tale, înger frumos?”

GALERIE FOTO (3)

Iulia a murit la 23 de ani, într-un tragic accident, care a avut loc luni după-amiază în Ialomița. Tânăra era nepoata cântăreței de muzică populară, Amelia Papazissu.

Cum s-a întâmplat tragicul accident

Iulia a murit într-un accident rutier grav, produs la Movila, în județul Ialomița. Tânăra avea 23 de ani și era din Buzău. Aceasta este și nepoata artistei Amelia Papazissu. Moartea ei i-a lăsat rudele și prietenii în stare de șoc. Tragedia a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 15.00, când mașina în care se afla Iulia, un BMW, a intrat în plin într-un alt autoturism, marca Audi. Una dintre cauzele accidentului ar fi fost viteza excesivă.

BMW- ul era condus de un tânăr de 26 de ani, tot din Buzău. „În jurul orei 15:12, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, în localitatea Movila, în care au fost implicate două autoturisme și patru persoane. La locul evenimentului au fost alocate imediat, patru echipaje de salvatori, din cadrul Stației de pompieri Fetești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD.

În sprijinul acestora au intervenit și două echipaje ale SAJ Ialomița.În urma impactului au rezultat patru victime.Două dintre victime sunt inconștiente și încarcerate, iar celelalte două sunt conștiente, cooperante și neîncarcerate. După extragerea dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor, una dintre victimele inconștiente a fost declarată decedată, iar ce-a de-a doua a fost găsită în stop cardiorespirator”, au anunţat pompierii ISU Ialomiţa, ieri, la scurt timp după accident.

Iulia se îndrepta către mare

Iulia, dar și o femeie aflată în celălalt autoturism nu au mai putut fi salvate. Tânăra era un nail-artist cunoscut în Buzău și se afla în drum spre mare când a avut loc tragicul accident rutier. Familia și prietenii sunt devastați după pierderea tinerei și au împânzit rețelele de socializare cu mesaje de adio cutremurătoare.

„Unde au zburat visele tale,înger frumos,când îmi spuneai ca vrei sa fi cea mai buna dintre cele mai bune,care luptai cu ambiție și dedicare pentru fiecare pas făcut spre cariera ta,când îmi spuneai ca îți dorești sa faci atât de multe și eu îți spuneam sa faci pași mici dar siguri.Îngerii sa îți fie alături pe acest drum și sa știi ca nu te vom uita”, este doar unul dintre mesaje.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini