Redactia.ro
Home » Stil de viață » Nu e glumă! O tânără a plătit o sumă imensă pentru o pereche de gene false uriașe, care au devenit virale pe internet. Mulți au râs cu lacrimi când au văzut

Nu e glumă! O tânără a plătit o sumă imensă pentru o pereche de gene false uriașe, care au devenit virale pe internet. Mulți au râs cu lacrimi când au văzut

GALERIE FOTO (2)

Un tehnician de gene a împărțit internetul în două, după ce și-a promovat extensiile FOARTE glam pe rețelele de socializare. Noa L., în vârstă de 25 de ani, din Detroit, este o profesionistă a frumuseții. Aceasta a luat cu asalt, recent, internetul cu extensiile sale de gene extrem de pufoase și…sofisticate. Deși clipurile ei sunt vizionate și apreciate de mii de oameni pe pagina ei de Instagram, mai multe imagini au ieșit în evidență și au devenit virale. Acele imagini au împărțit internetul în două.

Imaginile au devenit virale

Imaginile au adunat peste 1,7 milioane de vizualizări. Noa a dezvăluit una dintre cele mai recente creații ale sale – un set atât de lung și gros de gene, încât nici măcar nu puteai vedea pleoapa clientului. Pentru a completa extensiile mega firave de 28 mm, aceasta a adăugat și câteva vârfuri strălucitoare la colțul ochilor – cu toate acestea, nu este clar cât de mult a fost taxată persoana pentru această capodopera.

Când vine vorba de orice glam, Noa cu siguranță nu se teme să dea totul, deoarece celelalte lucrări ale ei includ gene în tonuri vibrante de portocaliu, pene albastre și tot felul de modele actuale și extravagante. Mulțumită de rezultat, clienta i-a mulțumit Noei: ‘‘Mi-ai făcut genele atât de frumoase, mulțumesc!!!”

Dar, deși atât clienții, cât și Noa s-ar fi putut bucura de aspectul extensiilor lor pufoase, rezultatele au împărțit internetul. Au fost oameni care au descris genele pline de farmec drept „superbe”, comentariile fiind numai de laudă. Cu toate acestea, în cea mai mare parte s-a părut că munca lui Noa nu a fost un succes în rândul internauților, căci mulți dintre ei erau convinși că trebuie să fie o glumă.

Ce părere au internauții

Nu poți să fii foarte serios”, a comentat cineva. După ce a vizionat videoclipul, o altă persoană s-a gândit: „Acum faceți prea mult cu aceste gene, omule”.

Altcineva a ținut să spună că: „Genele ei de jos sunt la fel de lungi precum genele mele de sus lol.” Se pare că Noa a fost întâmpinată cu atât de multe critici online, încât a dezactivat secțiunea de comentarii. Nu este prima dată când un artist de gene a devenit viral – recent, un alt expert în frumusețe, Kimm, din Los Angeles, a luat cu asalt internetul cu extensii aproape la fel, care au costat nu mai puțin de 250 de lire sterline.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini