Redactia.ro
Home » Știri » O fostă polițistă riscă închisoarea după ce a făcut declarații controversate pe TikTok. Imaginile au ajuns în atenția autorităților

O fostă polițistă riscă închisoarea după ce a făcut declarații controversate pe TikTok. Imaginile au ajuns în atenția autorităților

GALERIE FOTO (2)

O fostă polițistă riscă închisoarea, după ce s-a filmat făcând declarații șocante, iar mai apoi imaginile au ajuns pe TikTok. Femeia s-a filmat în timp îi jigneşte pe internauţii care o urmăresc. Imaginile au devenit virale şi a apărut şi prima reacţie a Poliţiei.

Cine este fosta polițistă

Femeia a fost angajată a Centrului de Detenţie din Craiova. Aceasta a ieşit la pensie la data respectivă, ceea ce înseamnă că prin purtarea uniformei şi a semnelor distinctive ale Poliţiei Române comite o ilegalitate, mai exact o faptă penală. Imaginile nu au fost văzute doar de internauți, ci și de foștii și actuali angajați ai Poliției Române. Centrul de detenție are de gând să facă o plângere penală pe numele femeii, iar aceeași intenție o are de gând și sindicatul din administrația penitenciarelor. Pentru fapta ei, femeia riscă ori amendă penală ori închisoarea de la 1 la 3 luni.

Declarațiile controversate făcute de fosta polițistă

Bună, bună. Nu, o ia mă-ta, Radu. Uitați-vă și voi oameni dragi, uitați cum sunteți niște retardați, niște nenorociți, niște jigodii, ăștia care vorbiți urât și după aia îmi spuneți de ce vă răspund eu urât. Uite, de asta, că nu știți să respectați o femeie. Am făcut, mai Serghei, o Academie de Poliție, măi fraiere, ceea ce tu nici 12 clase nu cred că ai. Că altfel nu ai pune asemenea întrebări. Ești retardat rău și dispari că am alergie la retardați”, spune femeia în live-ul publicat pe TikTok.

Aceasta are mii de urmăritori pe contul de Tik Tok și postează destul de des imagini cu ea în uniformă. „Chiar îmi place că mă provoacă, mă mai descarc și eu. Decât să mă descarc pe subalterni, mai bine mă descarc pe fraierii de pe TikTok. Eu știu ce vorbesc, Eugen, tu nu, ești prost. Este o platformă de nenorociți și retardați, pe Facebook, pe Instagram ați văzut să jignească cineva așa?”, mai spune femeia, care cel mai probabil a făcut filmarea în biroul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini