Redactia.ro
Home » Știri » ”Drum lin către îngeri, fetița noastră”. Primele imagini cu Adriana, tânăra care și-a pierdut viața la doar 20 de ani, într-un tragic accident

”Drum lin către îngeri, fetița noastră”. Primele imagini cu Adriana, tânăra care și-a pierdut viața la doar 20 de ani, într-un tragic accident

GALERIE FOTO (3)

Durere fără margini în familia unei tinere din Craiova care a, murit joi dimineata, într-un cumplit accident pe DN6. Adriana, o tânără studentă de 20 de ani şi şoferiţa autoturismului este plânsă de familie şi prieteni. Aceștia nu-și pot reveni după cumplita veste care a picat ca un trăsnet.

Cine era Adriana, tânăra de 20 de ani

Mai multe mesaje de condoleanţe au fost postate pe profilul tinerei, inclusiv de catre tatăl Adrianei care a postat un mesaj însoţit de o fotografie in care îşi expirmă regretul profund pentru pierderea ei. ”Drum lin către îngeri, fetița noastră”, a scris tatăl Adrianei.

Tânăra împlinise 20 de ani în primăvara acestui an şi era studentă la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Craiova. Era în maşină cu alţi doi prieteni de 19 şi 20 când a avut loc tragedia. Acestia au ajuns la spital răniți.

Pe reţelele de socializare, oamenii au scris mesaje de condoleanţe şi au postat fotografia tinerei pentru a-i aduce un ultim omagiu. „Foarte trist! Drum lin spre Cer!”, „Condoleante! Multa putere sa treceți prin aceste momente triste.Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, „Doamaneee,nu pot sa cred!Sincere condoleante!Drum lin catre ingere suflet tânăr si frumos”, „Dumnezeu s- o odihnească în pace! Familiei multă putere să treacă peste această grea încercare.„, au fost doar câteva dintre mesajele postate.

Cum a avut loc accidentul

Tragedia a avut loc pe DN 6, lângă Craiova. Polițiștii spun că autoturismul condus de tânăra de 20 de ani din Craiova a intrat în coliziune, din spate, cu o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, condusă de un bărbat de 38 de ani, din comuna doljeană Călăraşi. În urma impactului puternic, Adriana și-a pierdut viața. O altă tânără de 20 de ani şi un tânăr de 19 ani, pasageri în autoturism, au ajuns la spital răniți. Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, conform IPJ Dolj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini