Redactia.ro
Home » Știri » Rechinii atacă din nou! Un bărbat a fost rănit grav, în timp ce înota: ”Am simțit o mușcătură…”

Rechinii atacă din nou! Un bărbat a fost rănit grav, în timp ce înota: ”Am simțit o mușcătură…”

GALERIE FOTO (3)

Un nou atac de rechin i-a șocat pe toți turiștii, care se aflau pe o plajă din Florida. Rechinul l-a atacat pe un bărbat, care înota. Acesta s-a ales cu răni cumplite și a ajuns de urgență la spital.

Cum s-a întâmplat totul

Bryan Olivares, în vârstă de 33 de ani, a fost atacat de un rechin, în timp înota pe Daytona Beach, Florida, luni. Acesta a povestit pentru Fox35: „Am simțit o mușcătură, ceva m-a atins”. Bărbatul s-a repezit la mal înainte de a leșina și a fost dus la spital cu rana la picior. „Am încercat să înot pe spate și apoi am văzut sângele. Era ca un cuțit. Acesta este sentimentul și arsura. Mă simt norocos și mă bucur că sunt complet și că nu îmi lipsește niciun membru.”

Atacul marchează a șasea mușcătură de rechin a anului pentru zona respectivă. Plaja se află lângă New Smyrna Beach, Florida, și a luat titlul de Capitală Mondială a Rechinilor după o serie de întâlniri terifiante cu prădători periculoși în ultimii ani.

Imaginile de groază împărtășite de The Sun, miercuri, arată momentul în care rechinii cu o lungime de până la 10 metri înconjoară țărmul din Florida, în urma unui val de atacuri. Cel puțin 25 de persoane au fost mușcate de un rechin în SUA în acest an, potrivit TrackinSharks.com.

Alte atacuri de rechin în zona respectivă

Un adolescent din New York a povestit, săptămâna trecută, cum a fost mușcat de un rechin. Max Haynes, în vârstă de 16 ani, făcea surfing cu prietenii chiar lângă Long Island, când fiara periculoasă i-a zdrobit piciorul drept. New Smyrna Beach din statul Sunshine a fost numită Capitala Mondială a Rechinilor după o serie de întâlniri terifiante cu prădători periculoși din ultimii ani.

Tasa Summers, în vârstă de 40 de ani, se afla în vacanță în Daytona Beach, Florida, când a fost atacată de o fiară pe 16 iulie. Ea i-a spus că „nu a văzut nimic în apă” înainte de atacul rechinilor. Rănile ei nu au fost fatale și nu i-au pus viața în pericol.

 

Sursă – The Sun

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini