Redactia.ro
Home » Știri » Reacția neașteptată a unui pompier care și-a sunat colegii la 112, pentru un accident cu victime: ”Când am ajuns, era cu ochii în lacrimi”

Reacția neașteptată a unui pompier care și-a sunat colegii la 112, pentru un accident cu victime: ”Când am ajuns, era cu ochii în lacrimi”

GALERIE FOTO (2)

Reacția neașteptată a unui pompier, care a sunat a 112 să raporteze un accident cu victime. Pompierul a cerut ajutorul colegilor lui și le-a transmis toate informațiile despre impactul puternic, în urma căruia au pierit două persoane.

Două femei și-au pierdut viața

Pompierul a văzut un accident care a avut loc luni, 25 iulie, în jurul orei 15:00, în apropierea localității Movila din Ialomița. Au fost implicate în impact două mașini, un Audi și un BMW, care au intrat în coliziune frontală. O tânără în vârstă de 23 de ani, nail-tehnician și make-up artist apreciat în Buzău, a murit în urma impactului. Ea se afla în BMW alături de prietenul ei, care era la volan. O femeie care se afla în cealaltă mașină a fost găsită în stop cardio-respirator și s-a stins câteva zeci de minute mai târziu.

Reacția pompierului

Plutonierul Rareș Olteanu de la Stația de Pompieri Țăndărei a raportat prin apel catre 112 faptul că un accident rutier grav s-a produs în fața lui. Plutonierul Rareș Olteanu este șef de tură la Țăndărei, are peste 10 ani de experiență ca paramedic SMURD și a participat la multe misiuni de descarcerare.

El a rugat ca echipajele de intervenție să se grăbească să ajungă la fața locului și a încercat să salveze.

– 112, ce urgență aveți?
– Sunt plutonier adjutant Olteanu Rareș de la Stația de Pompieri Țăndărei! În fața mea s-a produs un accident rutier! Vă rog să mă transferați la pompieri!
– Colegii dumneavoastră sunt pe fir. Unde s-a întâmplat?
– Sunt pe drumul către Țăndărei, acum am ieșit din Movila. Sunt 2 autoturisme implicate. Vă rog să rămâneți în telefon până fac evaluarea victimelor. Mai am puțin până la ei.
Sper să fie toți în viață. Ajută-i, Doamne…

– Sunt 4 persoane implicate, 2 bărbați și 2 femei. Trimiteți descarcerarea, ambele femei sunt încarcerate! Cele 2 victime sunt în stop cardio-respirator! Vă rog să vă grăbiți!
– Colegii dumneavoastră sunt pe drum!

– Domnule, mă auziți? Vreau să vă ajut. Ați avut un accident! Nu vă mișcați! Salvatorii sunt pe drum! Dacă aș putea doar să o scot dintre fiare! Te rog, Doamne, dă-mi putere să îi ajut!
Când au ajuns ajutoarele, Rareș era cu ochii în lacrimi.
– Nu am putut să le salvez! S-au ciocnit chiar pe partea lor.
– Rareș, ai făcut tot ce ți-a stat în putință! Tu i-ai bandajat pe șoferi?
– Da, dar pe ele nu le-am mai putut ajuta!”, au fost dialogurile dezvăluite de ISU Ialomița.

ISU Ialomița a precizat că în ciuda implicării unui astfel de om, sunt situații în care victimele accidentelor rutiere nu mai pot fi salvate, și a îndemnat șoferii să aibă grijă în trafic și să respecte viața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini