Redactia.ro
Home » Monden » Actorul Claudiu Pop „Akebono” a trecut la cele veșnice. Slăbise 80 de kilograme

Actorul Claudiu Pop „Akebono” a trecut la cele veșnice. Slăbise 80 de kilograme

GALERIE FOTO (2)

Actorul Claudiu Pop „Akebono” a murit

Actorul maramureșan, Claudiu Pop a murit, informează publicația emaramures.ro. Acesta era cunoscut sub numele de Akebono. Bărbatul a dat dovadă de multă ambiție și dorință atunci când a decis să facă o schimbare majoră asupra stilului său de viață. Acesta a slăbit 80 de kilograme, în aproximativ un an, în urmă cu câțiva ani. Akebono cântărea 203 kilograme când a decis să adopte un stil de viață sănătos, explică sursa citată.

Când va avea loc înmormântarea

Din păcate, nu sunt cunoscute la acest moment circumstanțele în care a decedat îndrăgitul actor maramureșan.

Familia a anunțat că priveghiul va avea loc în data de 2 august, marți, la ora 19.00, la capela din Gârdani, iar înmormântarea se va ține, pe data de 3 august, miercuri, de la ora 13.00, cortegiul funerar urmând să pornească de acasă, din Sălsig, potrivit directmm.ro.

Actorul a scris o carte despre experiența unui stil sănătos de viață 

Claudiu Pop a scris şi o carte despre lupta sa cu kilogramele, numită „Greu de slăbit”, în care a povestit cum a reuşit să slăbească cele 80 de kilograme. Acesta i-a oferit meritul antrenorului său, Florin Uceanu, cel care l-a sprijinit pe tot parcursul , dar l-a și motivat să continue lupta cu kilogramele.

„Nu e foarte greu, dar nici ușor. Cert este că se poate. Pentru mine a fost foarte important că am avut un antrenor că Florin. Au fost momente în care ziceam „gata”. În astfel de momente, Florin știa ce avea de făcut. Faptul că el este o personalitate în domeniu mă obligă să merg mai departe. Omul asta venea cu noaptea în cap să „ne plimbam” și eu nu îndrăzneam să îl refuz. Dacă mi-ar fi spus să merg singur pe jos, nu mă țineam de treaba asta. Mai ales la început, când era foarte greu. Acum, însă, nu mai sunt probleme, mă descurc singur.”, spunea Claudiu Pop, înainte de lansarea cărţii „Greu de Slăbit”.

 

Sursa foto: romaniatv.net

 

Sursa foto: EMARAMURES.RO
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: