Redactia.ro
Home » Știri » O creatură misterioasă, filmată în lacul unui parc, a creat panică printre locuitorii unui oraș: „Mârâia” VIDEO

O creatură misterioasă, filmată în lacul unui parc, a creat panică printre locuitorii unui oraș: „Mârâia” VIDEO

GALERIE FOTO (2)

O creatură misterioasă cu o lungime estimată la 3,5 metri a fost văzută unduindu-se și mârâind în apele din largul unui parc municipal din Edgewater, Florida, și nici măcar cu ajutorul unei înregistrări video, specialiștii nu au identificat-o. Iată detaliile!

O creatură misterioasă a fost filmată într-un lac din Florida

Joe Tiller relatează că se afla pe lacul parcului din Florida împreună cu soția sa, April, când au filmat o creatură misterioasă în Indian River North, în Parcul Menard-May. Edgewater care se află la aproximativ 100 km nord-est de Orlando.

A crezut că este un lamantin, un mamifer mare acvatic cunoscut câteodată sub numele vacă de mare, dar ceva nu era în regulă.

„În aceste ape, nu este foarte neobișnuit să îi vezi”, a spus Tiller pentru McClatchy News, referindu-se la lamantini.

„Acesta arăta foarte diferit. Avea mușchi uriași ca umerii unui taur. Parcă își rotea umerii ca un urs sub apă. Nu am văzut nici blană, nici cap, nici mâini și picioare”, a mai spus bărbatul, pentru sursa citată.

„Nu pot găsi niciun videoclip online care să arate lamantini care să arate așa, cu umerii rostogolindu-se”, a spus Tiller. „Umerii erau înspăimântători și arătau foarte puternic! Niciodată nu am văzut un lamantin să arate sau să acționeze așa!”, a mai adăugat acesta.

Tiller este constructor de bărci la Boston Whaler și locuiește în zonă de 5 ani. Acesta susține că nu a mai văzut niciodată așa ceva. El a estimat că această creatură misterioasă avea o lungime de 12 până la 15 picioare (circa 3,5 metri) și „mârâia”.

Bărbatul susține că atât el, cât și soția sa s-au panicat și au decis să se îndepărteze de creatură, în timp ce acesta „se îndrepta spre un canal din apropiere”, a mai spus el aceleași surse.

Tiller a postat videoclipul în mediul online, pe grupul de Facebook „Birds and Wildlife in Florida” și a cerut ajutor pentru identificarea creaturii. De atunci, videoclipul său a fost vizualizat de aproape 70.000 de ori, iar nimeni nu a deslușit identificarea mamiferului care i-a îngrozit.

Presupunerile au variat de la un lamantin (care se zbate la maree joasă) până la un urs negru care traversează râul. Alții au spus că este pur și simplu „înfricoșător” și nu au oferit nicio presupunere.

Ce spun experții

McClatchy News a împărtășit filmarea lui Tiller cu Comisia de conservare a peștilor și a vieții sălbatice din Florida, care a cerut unui expert în viață marină să analizeze imaginile pentru o posibilă identificare.

Lamantinii, cunoscuți și sub numele de „vaci de mare”, sunt mamifere acvatice originare din Florida și cresc de obicei până la 3 metri și în jur de 1.000 de kilograme, informează FWC. Cu toate acestea, au mai fost găsiți lamantini cu o lungime de 3,5 m care cântăreau 3.500 de kilograme, relatează sursa citată.

Lamantinii au două înotătoare la nivelul membrelor anterioare și „o coadă mare, rotundă și aplatizată în formă de paletă este folosită pentru înot”, relatează FWC. Pe spatele lor cresc alge, iar pielea lor este de obicei încrețită, spun experții.

Sursa foto: animale.club

Astfel, din imagini nu se poate trage o concluzie, deoarece asemănarea cu lamantinii nu este extrem de clară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: