Redactia.ro
Home » TV » Bianca Drăgușanu este bolnavă!

Bianca Drăgușanu este bolnavă!

Bianca Drăgușanu este bolnavă!

Bianca Drăgușanu suferă de o boala pe care nu o va putea trata niciodată. Vedeta a avut mai multe căderi de calciu ceea ce a trimis-o la doctor pentru niste analize mai amănunțite. În urma analizelor Bianca a aflat că are diabet, boala secolului 21. Medicii i-au depistat boala în urmă cu mai bine de zece ani. Se pare că diabetul a fost cauzat de stres și de curele de slabire pe care ea le ținea în adolescență.

Bianca Drăgușanu mai avea câteodata crize din cauza fluctuației nivelului glicemiei, motiv pentru care era nevoită să facă injecții cu insulină.
Din fericire artista nu este dependentă de insulină, însă boala se poate agrava oricând.

 

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede.

 

Acum, vedeta a luat atitudine și face foarte mult sport și are mare grijă la ce mănâncă:

 

„Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict, a mai declarat Bianca.

 

Diabetul nu este însă singura problemă a vedetei.

Bianca Drăgușanu s-a confruntat cu dureri insuportabile în ultima perioadă așa că și-a făcut o programare la un medic ortoped.

Ea a mers în cabinetul doctorului, unde, în urma consultației, a descoperit că problemele medicale sunt la nivelul meniscului.

Specialistul i-a recomandat să își facă un RMN și, ulterior, el va putea să îi ofere un tratament potrivit afecțiunii de care suferă.

Explicațiile medicului au fost filmate de vedetă, care a publicat imaginile pe Instagram Stories, pentru a-și tine fanii la curent cu starea ei de sănătate.

 

“Tu ai probleme undeva la nivelul meniscului. De asta când am făcut testele speciale ai avut dureri pe partea internă şi externă. Ligamentele par să fie ok. Mai ai o mică tendiniță. Asta din cauză că faci sport, stai mult în picioare. O să facem un RMN”, i-a spus dr. Tarek Nazer, un medic ortoped supraspecializat în chirurgia artroscopică minim invazivă, cu experiență de 5 ani în Marea Britanie.

 

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai urmărite vedete din showbizul autohton. Vedeta se bucură de aprecierea unui număr impresioanant de fani și are propria afacere cu rochii de mireasă și de ocazie. Bianca a fost căsătorită cu Victor Slav, cu care are o fetiță, dar și cu Alex Bodi.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mărturisiri sincere despre relația Victor Slav: „Am fost cea mai greșită alegere a lui”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: