Redactia.ro
Home » Monden » Mama Geta a publicat un mesaj după ce și-a văzut fiul, pe Culiță Sterp, în cătușe

Mama Geta a publicat un mesaj după ce și-a văzut fiul, pe Culiță Sterp, în cătușe

GALERIE FOTO (2) Mama Geta a publicat un mesaj după ce și-a văzut fiul în cătușe

Mama Geta a publicat un mesaj după ce și-a văzut fiul, pe Culiță Sterp, în cătușe, în urma accidentului rutier pe care acesta l-ar fi produs. Femeia a postat în mediul online un text. Iată despre ce este vorba.

Mama Geta a publicat un mesaj după ce și-a văzut fiul, pe Culiță Sterp, în cătușe

Ca orice mamă, și mama Geta suferă pentru copilul ei. Fiul cel mare, Culiță Sterp, este acuzată că a provocat în Cluj Napoca un accident rutier și a fugit, aflat sub influența băuturilor alcoolice, situație care i-a adus suferință mamei lui.

Ca să vadă că este susținută de multă lume, mama Geta a primit un mesaj după accidentul provocat de Culiță, cel mai probabil, de la un admirator, mesaj pe care ea l-a făcut public în mediul online.

„Bună ziua, dragă mamă Geta, știu că treceți printr-un moment nu prea plăcut pentru familia dumneavoastră și noi, cei care vă urmărim pe rețelele de socializare și mass-media, suntem triști și cu gândul la voi toți. Un singur lucru să nu uitați, că toți vă suntem aproape cu gândul, cu rugăciunea Domnului nostru ca toți să fim bine. Doamne ajută și aveți credință că va fi totul bine”, a fost mesajul primit de la un fan, pe care mama Geta l-a publicat.

Reacția ministrului de Interne, Lucian Bode, după accidentul rutier în care a fost implicat Culiță Sterp

Lucian Bode, ministrul de Interne, nu crede că polițiștii din Cluj ar fi încercat să muşamalizeze accidentul provocat de cântărețul de manele Culiţă Sterp.

„Nu sunt de acord cu dumneavoastră că Poliţia a încercat să muşamalizeze acest caz, dimpotrivă. Poliţia a acţionat în dinamică, a făcut cercetarea la faţa locului, iar măsura reţinerii pentru 24 de ore este cea mai dură într-o astfel de situaţie”, a spus acesta, răspunzând la întrebarea unui jurnalist.

„Niciodată Poliţia Română nu va comunica urmărind imagini apărute la televizor. Poliţia Română comunică pe baza datelor pe care le obţine din descărcarea aparatului radar să vadă exact viteza cu care a circulat, cercetarea la faţa locului şi, după ce toate aceste elemente au fost finalizate, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a mai spus ministrul, printre altele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mama.geta

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: