Redactia.ro
Home » Știri » De necrezut! Ce a putut să lase un călător, în urma lui, după ce a mers cu autobuzul 105

De necrezut! Ce a putut să lase un călător, în urma lui, după ce a mers cu autobuzul 105

GALERIE FOTO (2)

Imagini de necrezut au fost surprinse de un călător! Conform spuselor acestuia, un bucureștean a lăsat multă mizerie, în urma lui, după o călătorie cu autobuzul 105. A uitat de bunul simț, spun cei care au văzut imaginile.

Ce a putut să lase un călător în autobuz

Un bucureștean, care a călătorit cu autobuzul 105, a uitat de regulile de bun simț și de „cei șapte ani de acasă”. Asta pentru că, după o călătorie cu 105, bărbatul a uitat să-și strângă gunoiul în urma lui. Acesta a mâncat semințe, iar mai apoi, fără jenă, a împins cojile de semințe sub scaunul pe care stătea. Apoi, s-a ridicat și a coborât din mijlocul din transport în comun. O călătoare a văzut întreaga situație și a decis să o facă publică pe rețelele de socializare. Într-o postare pe Facebook, femeia a postat o fotografie în care se poate observa mizeria lăsată în urma unui călător.

Reacțiile nu au fost deloc bune. Au existat mulți internauți mirați de ce s-a întâmplat, dar și de faptul că bărbatul a uitat de educația de acasă, însă au existat și persoane care nu au fost deloc surprinse de acest gest. Mulți spun că astfel de situații sunt des întâlnite în mijloacele de transport în comun din Capitală.

Ce sancțiuni sunt date pentru astfel de situații

Există multe reguli de bun simț pentru cei care se deplasează cu mijloacele de transport în comun. Totuși, asta nu înseamnă că sunt mulți oameni cei care le respectă. Sunt călători care uită că se află într-un autobuz, tramvai sau chiar metrou. Bineînțeles că, aceste situații nu se întâlnesc doar în București, ci și în alte mari orașe din țară. Este bine de știut că potrivit legii în vigoare, fumatul, scuipatul, consumul de semințe și înghețată, precum și aruncarea de hârtii și resturi de orice fel în mijloacele de transport în comun se sacționează cu amenzi între 100 și 300 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini