Redactia.ro
Home » Știri » Doina Teodoru nu se dă în lături de la nimic de dragul lui Scărlătescu! Cum a reușit să-l surprindă

Doina Teodoru nu se dă în lături de la nimic de dragul lui Scărlătescu! Cum a reușit să-l surprindă

GALERIE FOTO (2) doina teodoru

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu atipic pentru cei din jur, dar cât se poate de firesc, dacă ar fi să ascultăm doar de opinia celor doi amorezi. Deși provin din lumi complet diferite, Doina și Cătălin au găsit o cale de mijloc și par să dețină rețeta unei relații de nota zece.

Doina Teodoru este cu 18 ani mai mică decât cheful Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu trăiesc o poveste de iubire ca în filme, deși încă există persoane care ridică sprâncenele atunci când trec pe lângă cei doi îndrăgostiți. Încă mai sunt prejudecăți pe care Doina și simpaticul chef trebuie să le înfrunte. Între ei doi există o diferență de vârstă de 18 ani, însă Cătălin nu se simte bătrân. Nici pe departe!

doina teodoru si catalin scarlatescu
Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

Doina și Cătălin au povestit că pasiunea pentru călătorii a fost cea care i-a adus împreună. Obișnuiesc să călătorească cât de frecvent se poate fie în țară, fie în străinătate, mai puțin contează destinația, experiența este cea care primează!

Doina a reușit să-l impresioneze pe Cătălin Scărlătescu

Cătălin este complet fascinat de Doina, mai ales că aceasta a reușit să-l suprindă așa cum se aștepta cel mai puțin. De când îl cunoaște pe Cătălin, actrița de comedie a devenit pasionată de pescuit. Mai mult decât atât, și-a luat permis de barcă și nu are nici cea mai mică problemă în a sta 7-8 ore cu undița în mână, în așteptarea unei capturi impresionante.

„Ăsta chiar a fost un lucru la care nu m-așteptam! Într-o zi îmi spune: «Vin și eu cu tine la pește!». Zic: «Ai înnebunit, cum să vii cu mine la pește?! Ce să faci acolo?» Și ce să vezi, i-a intrat pescuitul în sânge în secunda doi, stă șapte ore cu bățu-n mână, prinde pește. Acum, dacă are și permis… Fiți atenți, pescarilor, că mai apare o pescăriță!”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: